Moja skrzynka odbiorcza w dalszym ciągu nie działa. Nie mogę wysyłać odkrywców, robić przygód. nie przychodzą do mnie żadne wiadomości. I jeszcze miałem dosyć sporą liczbę nie odebranych wiadomości. A ogólnie czy ktoś z tych wyższych to czyta bo raczej mają wszystko w czterech literach.

Odpowiedz z cytatem
bo u mnie gra działa całkiem nieźle. Owszem, błędów jest sporo, niemniej grać się da. Znaczna poprawa była po zmianie chipsetu obsługującego przeglądarkę z Intela na GeForce (mam laptopa z grafiką Intela wbudowaną w procek i niezależną nVidii). Największa upierdliwość to chyba zamrażanie gry przy wysyłaniu geologów czy odkrywców (wysyłanie trwa wieki) oraz obsługa poczty - przez brak stronicowania wszystkie wiadomości ładują się w jednym oknie, co trwa wieki. Po odklikaniu wiadomości z prezentami od odkrywców, po wiadomości zostaje puste miejsce (wiadomości nie scrollują się w górę, jak poprzednio). Jest wiele rzeczy, które utrudniają grę, np. nie widać, które złoża są odkryte, aby zobaczyć, ile surowców pozostało w złożu, trzeba maksymalnie powiększyć widok... ale mam wrażenie, że poprawienie tego raczej nie powinno być jakoś specjalnie czasochłonne. Chyba większe problemy miałem przy kliencie, gdzie w 90% przypadków klient się zamrażał, a gra potrafiła logować się 20 minut.