Odpowiedz w tym wątku
Strona 31 z 35 PierwszyPierwszy ... 21 29 30 31 32 33 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 346

Wątek: Błędy i sugestie związane z Unity

  1. #301
    Początkujący Osadnik Awatar sNooB
    Dołączył
    01.05.2012
    Posty
    25
    Serwer
    Nowy Świat
    Mam kompa na którym bez żadnego problemu udaje się uruchamiać najnowsze gry, a mimo to granie w Settlers to mordęga. 9 lat i w sumie można powiedzieć że raczej nie ma co liczyć na poprawę. Nie wiem skąd poroniony pomysł na przepisanie gry na tak egzotyczne i fatalne środowisko które zupełnie nie nadaje się na takie gry.
    Być może właśnie o to chodzi: zniechęcić jak najwięcej graczy i potem napisać że gra zbyt mało osób by opłacało się coś z tym dalej robić. Możliwe że taniej i prościej byłoby napisać tę grę od początku, jako samodzielna aplikacja.
    Ostatnio edytowane przez sNooB ; 31.07.2021 o 15:27 Powód: Poprawienie błędu

  2. #302
    Osadnik
    Dołączył
    25.08.2012
    Posty
    127
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Xylos81 Zobacz posta
    ... Dziękujemy Ci, UbijSoft.
    I'm lovin'it

  3. #303
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    07.07.2013
    Posty
    11
    Serwer
    Złota Góra
    Postanowiłem dziś zagrać w tso. Rozpocząłem od przygody Alibaba i pierwszy złodziej. Prawie wszystko ok oprócz ładowania i spowolnień (ładowanie mapy bardzo długie). Trzeba uważać na załadowanie generałów bo otwierasz jednego a ładujesz wojska do jakiegoś innego! O MAŁO CO A STRACIŁBYM ARMIĘ. Ale to nic po zakończeniu przygody aby wykonać zadanie otwarłem misję. Misja spoko ryczący byk. No i nagle okazuje się że nie mogę tam wysłać wojska!?. W nowej wersji można grać tylko w jedną przygodę dziennie? nie wiem...ale chyba mam dość TSO

  4. #304
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    07.07.2013
    Posty
    11
    Serwer
    Złota Góra
    Dlaczego nie widać ile mam wojska po przekroczeniu 1k?

  5. #305
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    07.07.2013
    Posty
    11
    Serwer
    Złota Góra
    Dlaczego nie widać zasobów kopani?

  6. #306
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    07.07.2013
    Posty
    11
    Serwer
    Złota Góra
    Otwarcie menu gwiazda wiąże się z ogromnym zwolnieniem gry. Każde wysłanie specjalisty trwa kilkadziesiąt sekund. Uruchamiają sie pola pod menu gwiazdy. jednym kliknięciem tracisz budynki specjalne. Przyznanie premii to musisz zamknąć menu gwiazdy inaczej nie widzisz ze przyznajesz premię

  7. #307
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    07.07.2013
    Posty
    11
    Serwer
    Złota Góra
    Jednym słowem... BB Gra jest nie do gry!!!

  8. #308
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    17.06.2012
    Posty
    3
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pisaliście że w Sierpniu będzie ładka do settlersów i co i nic Jak tnie Tak Tnie. Brawo WY.

  9. #309
    Odkrywca
    Dołączył
    16.10.2014
    Posty
    727
    Serwer
    Złota Góra
    co by nie zrobili nie poradza sobie z tym ... po tyl umiesiacach wypuscili szajs wiec jak to maja teraz naprawic w przeciagu paru dni

  10. #310
    Osadnik
    Dołączył
    15.03.2012
    Posty
    156
    Serwer
    Nowy Świat
    naprawiają to coś czy nie, czy kasować konto

Odpowiedz w tym wątku
Strona 31 z 35 PierwszyPierwszy ... 21 29 30 31 32 33 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.