Odpowiedz w tym wątku
Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 62

Wątek: problem z logowaniem

Początkujący Osadnik Awatar DEMIGODBLACK
    Serwer
    Czarci Gaj
    dalej problem z logowaniem, a gdy sie uda zalogować to wszystko jest niebieskie i nic nie reaguje, a konto premium ucieka juz tak miesiąc jest

Osadnik Awatar M0rdechaj
    Serwer
    Kolonia
    Jest opcja grania przez starego klienta, linki są na forum, wiki i fb, ściągnąć, zainstalować i grać bez problemów jak przedtem i nie płakać, zanim poprawią unity to śnieg spadnie.

Ancymoniusz
    Cytat Zamieszczone przez M0rdechaj Zobacz posta
    Jest opcja grania przez starego klienta, linki są na forum, wiki i fb, ściągnąć, zainstalować i grać bez problemów jak przedtem i nie płakać, zanim poprawią unity to śnieg spadnie.
    Nie siusiakuj.
    Nie każdy zna się tak dobrze na tej grze, że wie, gdzie, co i jak. Ja nie siedzę stale w grze, jak Ty, bo zwyczajnie mam pracę, a do gry wpadam raz na kilka dni.
    Jak chcesz być pomocny, to powiedz, co z czym, daj link lub rozpisz się, ale nie mądraluj "...grać bez problemów jak przedtem i nie płakać..."

Osadnik Awatar M0rdechaj
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Ancymoniusz Zobacz posta
    Nie siusiakuj.
    Nie każdy zna się tak dobrze na tej grze, że wie, gdzie, co i jak. Ja nie siedzę stale w grze, jak Ty, bo zwyczajnie mam pracę, a do gry wpadam raz na kilka dni.
    Jak chcesz być pomocny, to powiedz, co z czym, daj link lub rozpisz się, ale nie mądraluj "...grać bez problemów jak przedtem i nie płakać..."
    Proszę bardzo, tak ciężko na wiki wejść? http://settlersonlinewiki.eu/granie-...przez-klienta/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Uncaught abort [93] at error moze ktos wytlumaczy czego dotyczy ten blad

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez M0rdechaj Zobacz posta
    Proszę bardzo, tak ciężko na wiki wejść? http://settlersonlinewiki.eu/granie-...przez-klienta/
    widac , oni tylko poradniki z twojej strony znają, ale na stronę główną ciężko, im wejść.

Osadnik Awatar M0rdechaj
    Serwer
    Kolonia
    Co poradzisz, niektórym trzeba jak dziecku pokazać paluszkiem.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    (*)

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    niektórzy nie są tacy zdolni aby zainstalować starego klienta wiele razy próbowałam i bez skutku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez hanna1964 Zobacz posta
    niektórzy nie są tacy zdolni aby zainstalować starego klienta wiele razy próbowałam i bez skutku
    Poczytaj dokładnie na wiki - wszystko rozpisane
    a jak nie wiki to są posty na forum - tez wyłożone "łopatologicznie" - i musi działać
    a jak nie to pozostaje teamviewer od kogos z gildii czy zaprzyjaźnionego gracza

Odpowiedz w tym wątku
Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów