Premia prawdziwie bratnia dusza wytworzona w budowli "Pomnik zakochanych" daje w introligatorze 200% wydajności a nie 300% jak jest określone.
Ikona premii po jej aktywowaniu w introligatorze, zasłania w oknie przycisk zamknięcia i utrudnia zamkniecie tego okna.
U mnie występuje ten sam problem, wydajność 200% a nie tak jak w opisie 300% oraz ikona zasłaniająca x przez co zamkniecie okna introligatora jest bardzo utrudnione.
Dodatkowo jeśli premia zostanie przyznana przez znajomego to nie trwa 150% tylko 100% czasu czyli 18 godzin. W porównaniu z premią „Fantastyczny klej cukrowy”, premia „Prawdziwie bratnia dusza” daje tyle samo procent, a dana przez znajomego trwa krócej.
1. W rzeczywistości, jest to tylko błąd związany z opisem premii.
2. W nadchodzącej wersji tłumaczenie zostanie dostosowane tak, aby ta premia działała zgodnie z przeznaczeniem.
Osoby, których problem dotyczy prosze o kontakt poprzez wiadomość prywatną na forum lub FB.
2. W nadchodzącej wersji tłumaczenie zostanie dostosowane tak, aby ta premia działała zgodnie z przeznaczeniem.
Osoby, których problem dotyczy prosze o kontakt poprzez wiadomość prywatną na forum lub FB.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Czyli jak? Jak zostanie poprawiony błąd?
Zamieszczone przez Piwonia
Nie masz racji, narzekam licząc na sensowne poprawki.
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Problem dotyczy mnie, lecz nie rozumiem, czy poprawiony będzie realny zysk na 300% czy też opis zmienicie i będzie 200 %. Różnica jest znaczna i wprowadza w błąd.
Proszę o odpowiedź.
nieładnie tak wkręcać dziewczynę, ze niby nie rozmiecie jak to będzie ''naprawione''
przecież jest napisane że błąd w opisie i nowa wersja translatora przetłumaczy poprawnie opis i będzie dostosowany do działania, a nie działanie do opisu LOL
ja bym się martwił nie czepialstwem że nieprzydatna premia działa lepiej albo gorzej, ale że ktoś kto gra lata w ogóle to kupił i chce takie premie robić mając lekko ze 100-200 podobnych w gwieździe, po kiego wam premia na introligatora w którym nie ma kolejki i na mnożenie osadników których zawsze jest nasypane pod nakrętkę
jak wymyślą szejki z wody i napitku, działające idealnie jak np. kosze irmy też kupicie budkę na oranżadę za 10k dyniek, piłek czy prezentów i drugie tyle wydacie na odblokowanie mocniej bąblowanej wody?
a druga budka przyśpieszy działanie pierwszej wiec trzeba postawić dwie, warto!
co się z setami dzieje, na covid szczepionka jest, może na ''myślenie'' wystarczy jakaś multiwitamina, przewietrzenie pokoju, biura i oddychać głęboko, wdech-wydech-pomyśleć?
Ostatnio edytowane przez Aruzus ; 22.04.2021 o 18:51
ja bym się martwił nie czepialstwem że nieprzydatna premia działa lepiej albo gorzej, ale że ktoś kto gra lata w ogóle to kupił i chce takie premie robić mając lekko ze 100-200 podobnych w gwieździe, po kiego wam premia na introligatora w którym nie ma kolejki i na mnożenie osadników których zawsze jest nasypane pod nakrętkę
Pomnik jest wart swojej ceny bo produkuje strzały na trzecim poziomie, a ich cena na rynku eventowym jest zawsze spora. Tak samo sprawdził się zakup i rozwinięcie na maxa wszystkich Czarnodrzewów. Strzały z nich zrobiły robotę na Prochu.
Jeśli chodzi o ludziki to produkcję ich z chleba nic nie przebije
Introligatora mam zakolejkowanego zawsze i leci na premce, bo to się odpłaca realnie szybkością odkrywców.
Jak wymyślą szejki z wody i napitku to chętnie kupię. Jeden warunek: musi być to ładny budynek. Gadżeciara jestem ;P
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.