Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Problemy z zalogowaniem

  1. #11
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.10.2019
    Posty
    9
    Serwer
    Czarci Gaj
    tak

  2. #12
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    11.10.2014
    Posty
    26
    Serwer
    Złota Góra
    https://megawrzuta.pl/download/325c8...81b2fe7e9.html

    Ten client pomógł

    należą się buziaczki *
    działa w końcu

  3. #13
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    28.02.2021
    Posty
    1
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam od wczoraj nie mogę się zalogować, klikam graj pojawia się okno i zacina nic nie daje czekanie wie ktoś może o co chodzi?

  4. #14
    Osadnik
    Dołączył
    21.05.2012
    Posty
    44
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja tak mam od tygodnia

  5. #15
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    11.11.2014
    Posty
    1
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Od tygodnia nie jestem wstanie wejsc do gry a suport zero Your client could not be updated!

    plesae make sure to start the game via the website.
    Also make sure that you are still logged in.
    If the ptoblem persists please, contact suppord

  6. #16
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.03.2012
    Posty
    9
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam , też mam problem z logowaniem , taki sam komunikat jak wyżej , nie dziwię się że ludzie odchodzą - bo to ma być przyjemność a jest tylko udręką

  7. #17
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,552
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez funn Zobacz posta
    ja tak mam od tygodnia
    Witam serdecznie!

    Możesz jeszcze spróbować wykonać następujące kroki:
    - raz jeszcze sprawdź rejestr/ścieżkę, być może jedna ze starszych wersji została zainstalowana w innym miejscu niż wskazany przez nas (domyślny);
    - jeśli do tej pory korzystałeś z wifi, sieci komórkowej, vpn itp., to bardzo prosimy zmienić łączę na stałe i ponownie podjąć próbę wejścia do gry
    - sprawdź we właściwościach pliku "client.exe", czy opcja "Uruchom ten program jako administrator" nie jest zaznaczona - może ona blokować aplikację.
    - sprawdź we właściwościach pliku "client.exe", czy opcja "Tylko do odczytu" nie jest zaznaczona - także może blokować aplikację.

    Możesz także zerknąć na nasze forum, być może sugestia któregoś z graczy będzie pomocna.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

  8. #18
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    04.07.2012
    Posty
    317
    Serwer
    Kolonia
    ludzie tak mają, bo nie umieją wejść w managera zadań i sprawdzić czy się zamknęła poprzednia sesja

    ---- The Settlers online.exe -tu kliknij pokaz obrazek, -----

    jeśli nadal wisi, to nie da rady kliknąć GRAJ, bo to nic nie da, trzeba ją zamknąć i dopiero wówczas kliknąć GRAJ

    choć też, problemem może być, źle zamknięta sesja "tso_collectible_finder" , przez co jest komunikat : Your client could not be updated!
    Ostatnio edytowane przez z3nfist ; 17.04.2021 o 19:47

Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.