Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Klient TSO - 32-bitowy system operacyjny [serwer testowy]

  1. #1
    Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Dołączył
    25.02.2015
    Posty
    2,235
    Serwer
    Nowa Ziemia

    Klient TSO - 32-bitowy system operacyjny [serwer testowy]

    Drodzy Gracze,

    jesteśmy ciekawi jakie są Wasze opinie i wrażenia o 32-bitowym kliencie TSO, który jest już dostępny na serwerze testowym.
    Jeżeli znasz język angielski, możesz podzielić się opinią na forum serwera testowego.

    Pozdrawiamy
    Zespół The Settlers Online
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 01.02.2021 o 17:44

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.09.2013
    Posty
    22
    Serwer
    Złota Góra
    Client 32 bit

    Testowałem clienta 32 bit na serwerze testowym - nawet działa bez podmian plików - co ciekawsze później odpaliłem polską wersję i troszkę to trwało ale gra wskoczyła - i chodzi. Tak więc światełko dla tych co mają system 32.

    Client 32 bit

    Testowałem clienta 32 bit na serwerze testowym - nawet działa bez podmian plików - co ciekawsze później odpaliłem polską wersję i troszkę to trwało ale gra wskoczyła - i chodzi. Tak więc światełko dla tych co mają system 32.
    Działa - sprawdzone teraz podczas eventu
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 01.02.2021 o 18:45 Powód: połączenie postów :)

  3. #3
    Osadnik
    Dołączył
    25.04.2012
    Posty
    70
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja zrobiłem tak, wszedłem na testowy i sie zalogowałem, ściągnąłem ten dodatek z testowego pocje do wyboru są 2 - 32 i 64 bity,
    wybrałem 32 bity. Po instalacji dodatku nie zadziałało. Wyczyściłem rejestr ponowne uruchomienie kompa - po wciśnięciu opcji graj
    trzeba odczekać ze 3 minuty może więcej i nic nie klikać powinno załadować grę. Ewentualnie po odczekaniu powyzej 5 minut można jeszcze raz nacisnąć graj
    i odczekać. Okno z grą wyskakuje w tle jako mniejsze okno i moze być zakryte przez przeglądarkę.
    Nie trzeba zadnych aktualizacji systemu - ktoś kto to napisał nie zna się na rzeczy gdyż ja ostatnią aktualizacje na tym kompie robiłem 8lat temu.
    Nie dodawałem żadnego pliku osobno - jakaś bzdura, jedynie trzeba w przeglądarce zaznaczyć zezwolenie i w antywirusie zaznaczyć ze ten plik nie jest szkodliwy żeby go pomijał, pozdrawiam

  4. #4
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    15.03.2013
    Posty
    12
    Serwer
    Złota Góra
    Jakie dokładnie systemy 32-bitowe powinien ten klient obsługiwać? Ja mam WinXp i mi się nie udało uruchomić. Może osoby, które mają doświadczenia pozytywne/negatywne mogłyby się podzielić info, że im działa/nie działa w danym systemie operacyjnym.

  5. #5
    Osadnik
    Dołączył
    23.03.2012
    Posty
    51
    Serwer
    Czarci Gaj
    tak to bywa

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.