Opracowałem mały kalkulator do liczenia potrzebnych dopałek do upraw kwiatów, zależnie od tego który mam dzień/godzinę eventu i o ile mamy dopalone uprawy na dany moment.
Opracowałem mały kalkulator do liczenia potrzebnych dopałek do upraw kwiatów, zależnie od tego który mam dzień/godzinę eventu i o ile mamy dopalone uprawy na dany moment.
Odnośnik nie działa a chętnie bym się dowiedział jak owa stanica nalicza doświadczenie, gdy generał ma dodatkowy exp, zdolność generała ma dodatowy exp, włączona jest stanica i obowiązuje kilkukrotny exp podczas wydarzenia.
BB_Penelopa premia drzewa miłości poziom 3 + prestiżowa premia dla przyjaciela działa nieprawidłowo na tym evencie na uprawach. W podglądzie produkcji uprawy kwiatowej widać poprawnie 22 ale już do magazynu trafia tylko 11. Zgłoszenie do supportu poszło ale brak reakcji. Zainterweniuj proszę i mam nadzieję, że osobom które ten problem dotyka (a jest ich sporo) zostanie wyrównana stracona produkcja.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.