Aby uzyskać więcej informacji na temat Stanicy Wywiadowców, sprawdź nasze FAQ.
Odnośnik nie działa a chętnie bym się dowiedział jak owa stanica nalicza doświadczenie, gdy generał ma dodatkowy exp, zdolność generała ma dodatowy exp, włączona jest stanica i obowiązuje kilkukrotny exp podczas wydarzenia.
Odnośnik nie działa a chętnie bym się dowiedział jak owa stanica nalicza doświadczenie, gdy generał ma dodatkowy exp, zdolność generała ma dodatowy exp, włączona jest stanica i obowiązuje kilkukrotny exp podczas wydarzenia.
Aż 8 odkrywców i kolejny Generał "zapchajdziura". To już się robi nudne. Szczęście, że jest stanica i obserwatorium - jedyne przedmioty, którymi nie pogardzi większość z nas. No i jak zwykle beznadziejnie zmiksowane paczki. Mają duży potencjał ale kompletnie niewykorzystany.
Aż 8 odkrywców i kolejny Generał "zapchajdziura". To już się robi nudne. Szczęście, że jest stanica i obserwatorium - jedyne przedmioty, którymi nie pogardzi większość z nas. No i jak zwykle beznadziejnie zmiksowane paczki. Mają duży potencjał ale kompletnie niewykorzystany.
Akurat stanic i obserwatoriów już chyba każdy ma tyle co chce (no ale dobrze ze można kupić dla nowych graczy). Grubasów jest 10 do kupienia (2 w paczce). Drzewka miłości na plus.
Drzewko miłości ? To pierwsze co skreśliłem, bo nie widzę sensu jak to wykorzystać, a raczej połączyć z innymi premiami, bez konieczności logowania częściej niż raz na 12 godzin.
"Drzewko miłości ? To pierwsze co skreśliłem" LOL najwiekszy Twoj bład w tej grze ;D Ono daje bonus x10... a z premią od znajomego daje x22. Wiec nawet włączając raz na dobę to weź policz, właściwie z czym to porównujesz? Ze stekami x2? Czy innymi x3? ... Drogie w wytworzeniu rzeczy - np arkebuzy, armaty czy moździerze robię tylko przy włączonej premii x22. Do tego można je przestawiać wiec tak naprawę 1 wystarczy mieć na maxa a pozostale na min do przeliczania. Mam 3 i chce miec 6.
Ostatnio edytowane przez Zee4c ; 29.01.2021 o 21:21
Milczenie Jaghutów przesycała ironia... A SERWERY i tak powinny być połączone..
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.