Odpowiedz w tym wątku
Strona 15 z 18 PierwszyPierwszy ... 5 13 14 15 16 17 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 177

Wątek: Problemy po aktualizacji 26 stycznia 2021

  1. #141
    Osadnik Awatar Acoma
    Dołączył
    20.11.2020
    Posty
    48
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Możliwe, że brakuje Ci pakietu redystrybucyjnego Visual C ++ dla Visual Studio 2015

  2. #142
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.05.2012
    Posty
    12
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez z3nfist Zobacz posta
    MASAKRA... Pomorek

    jesli dales moj caly katalog, to czemu pliki z niego są w katalogu głównym The Settlers Online

    w tym katalogu The Settlers Online
    muszą być katalogi..

    Adobe AIR
    Client
    META-INF


    tak to wygląda, u mnie:



    zaś w katalogu Client jest tak:

    No tak masakra.

    Wpierw zrobilem indentycznie jak ty, potem tak jak MOD_Victoria.
    Wlasnie raz jeszcze zainstalowalem i to tak wyglada. Wiec co jest nie tak? Visual C ++ dla Visual Studio 2015 jest aktulny
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Capture.JPG, 
wyświetleń: 52, 
rozmiar: 24.0 KB, 
ID: 3499.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Capture1.JPG, 
wyświetleń: 73, 
rozmiar: 60.8 KB, 
ID: 3500.  

  3. #143
    Osadnik Awatar Stary_Niedźwiedź
    Dołączył
    02.03.2020
    Posty
    138
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @Pomorek

    - Odinstaluj grę

    - Zaloguj się do gry na stronie

    - Pobierz klienta

    - Zainstaluj grę. Upewnij się że ścieżka instalacji jest poprawna! c:\Users\Nazwa Użytkownika\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online. Zdarzało się u niektórych że ścieżka do instalacji pliku była niepoprawna.

    - Po instalacji NIE URUCHAMIAJ gry!!! Sprawdź czy masz katalog Clinet. Jeśli masz katalog Clinet to usuń plik Client.swf i wklej nowy. Jeśli nie masz katalogu Clinet to uruchom grę teraz. Powinien sam się utowrzyć. Jeśli tak się nie stało to pobierz mój -->klik

  4. #144
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.05.2012
    Posty
    12
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Stary_Niedźwiedź Zobacz posta
    @Pomorek

    - Odinstaluj grę

    - Zaloguj się do gry na stronie

    - Pobierz klienta

    - Zainstaluj grę. Upewnij się że ścieżka instalacji jest poprawna! c:\Users\Nazwa Użytkownika\AppData\Local\Ubisoft\The Settlers Online. Zdarzało się u niektórych że ścieżka do instalacji pliku była niepoprawna.

    - Po instalacji NIE URUCHAMIAJ gry!!! Sprawdź czy masz katalog Clinet. Jeśli masz katalog Clinet to usuń plik Client.swf i wklej nowy. Jeśli nie masz katalogu Clinet to uruchom grę teraz. Powinien sam się utowrzyć. Jeśli tak się nie stało to pobierz mój -->klik
    Wszystko zrobione jak napisales, krok po kroku i nie dziala. Pliku nie moge pobrac bo musisz udostepnic lokalizacje. Jak juz to zrobisz to gdzie go wkleic?

  5. #145
    Osadnik Awatar Stary_Niedźwiedź
    Dołączył
    02.03.2020
    Posty
    138
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Pomorek Zobacz posta
    Wszystko zrobione jak napisales, krok po kroku i nie dziala. Pliku nie moge pobrac bo musisz udostepnic lokalizacje. Jak juz to zrobisz to gdzie go wkleic?
    Link powinien już działać.
    Musisz to wkleić/skopiować do katalogu z grą. Ma to wyglądać jak na screenie z posta #142
    Jeśli wicąż masz problem to wyślij mi PM
    Ostatnio edytowane przez Stary_Niedźwiedź ; 01.02.2021 o 00:25

  6. #146
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.05.2012
    Posty
    12
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Stary_Niedźwiedź Zobacz posta
    Link powinien już działać.
    Musisz to wkleić/skopiować do katalogu z grą. Ma to wyglądać jak na screenie z posta #142
    Jeśli wicąż masz problem to wyślij mi PM
    Dodaj mnie do znajomych, wyslalem zaproszenie.

    Dzieki Stary_Niedźwiedź za zdalna pomoc . Niestety nie udalo sie. Przetestuje jutro na innym laptopie!

    Problem nie byl w sposobie instalacji, czy kopiowaniu odpowiednich katalaogow/plikow ale cos jest na rzeczy z moim laptopem. Poszperam w ustawieniach uzytkownika.

    Gra chodzi na moin starym PC stacjonarnym wiec to dowodzi ze zrobilem wszystkie uaktualniania prawidlowo.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 01.02.2021 o 18:47 Powód: połączenie postów

  7. #147
    Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Dołączył
    25.02.2015
    Posty
    2,235
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Notka moderacyjna
    Utworzono nowy temat "Klient TSO - 32-bitowy system operacyjny [serwer testowy]" i przeniesiono do niego post(y) o kliencie 32-bitowym.
    Połączono posty tego samego użytkownika napisane jeden pod drugim.
    .

  8. #148
    Osadnik
    Dołączył
    08.06.2012
    Posty
    222
    Serwer
    Kolonia
    a te lagi to event?

  9. #149
    Osadnik
    Dołączył
    13.10.2012
    Posty
    55
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Strasznie mi zamula ta gra, dziś zawiecha goni zawieche serwer nie wyrabia czy co?

  10. #150
    Osadnik
    Dołączył
    23.12.2013
    Posty
    109
    Serwer
    Złota Góra
    Tnie tak że masakra, co chwila kręci się i zawiesza. Co jest grane? Serwery nie wyrabiają bo dziwnym trafem wieczorem są problemy.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 15 z 18 PierwszyPierwszy ... 5 13 14 15 16 17 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.