Hej, zakupiłem podczas ostatniego eventu pierwszego MGG i chciałbym wpakować mu książki, ale nie wiem bardzo wiem jak je rozplanować. Na wiki i na forum jest wiele różnych drzewek, czy moglibyście mi doradzić który zestaw wybrać tak by pasował do większości (wszystkich) przygód?
Na pewno podstawa będzie taka (+ Kłus)
I teraz nie wiem jak rozplanować resztę, gdyż są różne wersje. Wszystko w sumie rozgrywa się głównie między trzema umiejętnościami - Najazd, Szał Bitewny i Potężna szarża. No i nie wiem czy warto pakować manuskrypty w Pierwszą Pomoc?
MGG niby jest zrobiony pod jednostki obronne (ma taką cechę), ale patrząc na jego użycie w poradnikach, to on jest praktycznie używany do ataków z samymi rekrutami, nierzadko z jednym rekrutem, więc nie wiem jak inaczej można go wykorzystać. W Wirze atakuje wszystkie obozy i wygrywa, więc tam z kolei pasują mu umiejętności dające najemników czy bonusowe PD, szczerze mówiąc pasowałaby mi taka wersja robienia Wiru, chociaż musiałbym zmienić ostatnie ataki, bo mam tylko jednego MGG a nie dwóch. Jak uważacie?
Drwal
Drugi Złodziej
Skarb Mądrości
Mglisty Tort
Pierwszy Złodziej
Trzeci Złodziej oraz Oblężone Miasto
Zalecany na wiki
![]()