Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: problemy z uruchomieniem aplikacji.

  1. #1
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    14.11.2017
    Posty
    1
    Serwer
    Nowa Ziemia

    problemy z uruchomieniem aplikacji.

    Czy wy też macie takie problemy z zalogowaniem się do aplikacji. Wyskakuje mi coś takiego

    Something went wrong.

    Please make sure to start the game via the website. Also make sure that
    you are still logged in. If the problem persists, please contact support

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    09.03.2019
    Posty
    1
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mnie wywala taki komunikat:
    "Your client could not be updated!"

    OS Win7 service pack 1 64 bit, VisualC++ aktualny.

    HELP.

  3. #3
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    16.06.2012
    Posty
    20
    Serwer
    Nowy Świat
    Mój się ładuje a na koniec: File loading failed! Please check your network connection, clean your browser cache or try again later. I tak w kółko . Totalne dno tylko dwa razy udało się wejść i trochę pograć. Win. 10 64bit.

  4. #4
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    04.10.2012
    Posty
    23
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Temat wątku.... niech się jakiś Moderator zlituje i poprawi tego ortografa, oczy bolą!

    Edit: Dziękuję za korektę
    Ostatnio edytowane przez Slavuti ; 23.12.2020 o 23:11

  5. #5
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    04.07.2012
    Posty
    324
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Stach1990 Zobacz posta
    Wyskakuje mi coś takiego :
    Something went wrong.
    Please make sure to start the game via the website. Also make sure that
    you are still logged in. If the problem persists, please contact support
    to komunikat, gdy zamykasz okienko klienta .. czasami to okno wyskakuje, dzieje się to
    gdy okno klienta zamkniesz, a mimo to klient nadal wisi,
    w drzewku menedżera zadań Windows:




    Cytat Zamieszczone przez Krillin2019 Zobacz posta
    Mnie wywala taki komunikat:
    "Your client could not be updated!"
    A czytał , ten temat:
    https://forum.thesettlersonline.pl/t...ja-dla-Windows


    Cytat Zamieszczone przez kajko11 Zobacz posta
    Mój się ładuje a na koniec: File loading failed! Please check your network connection, clean your browser cache or try again later. I tak w kółko . Totalne dno tylko dwa razy udało się wejść i trochę pograć. Win. 10 64bit.
    to tylko znak, zeby wyczyscic cache przegladarki
    (masz pozostalosci w pamieci podrecznej po smieciach z flesh playera),
    i ponownie sie zalogowac i poczekac az pliki sie zaladują , z nowego klienta.

  6. #6
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    23.08.2012
    Posty
    4
    Serwer
    Czarci Gaj
    mnie wyskakuje ze Adobe Reader cannot read this file, cala info jest taka, Adobe Acrobat Reader could not open client.swf because it is either not a supported file type or the file has been damaged e.g. wasn't correctly decoded
    Ostatnio edytowane przez depesz1973 ; 25.12.2020 o 14:28

  7. #7
    Osadnik Awatar Stary_Niedźwiedź
    Dołączył
    02.03.2020
    Posty
    138
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez depesz1973 Zobacz posta
    mnie wyskakuje ze Adobe Reader cannot read this file, cala info jest taka, Adobe Acrobat Reader could not open client.swf because it is either not a supported file type or the file has been damaged e.g. wasn't correctly decoded

    Nie masz uruchamiać pliku .swf tylko odpalić grę przez przeglądarkę klikająć na przycisk GRAJ !!!
    Adobe Acrobat Reader służy do otwierania plików .pdf
    Jeśli chcesz używać AAR do grania to powodzenia.

  8. #8
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    14.03.2016
    Posty
    8
    Serwer
    Dolina Odkrywców

    brak chatu

    Klient pobrany, zainstalowany, gra odpala się normalnie ale jest problem z chatem ponieważ cały czas wyświetla się komunikat brak dostępnego serwera rozmów, łączenie z serwerem rozmów i tak w koło. Czy coś można z tym zrobić? Jak to naprawić?
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: chat.jpg, 
wyświetleń: 35, 
rozmiar: 18.4 KB, 
ID: 3477.  

  9. #9
    Początkujący Odkrywca Awatar M0rdechaj
    Dołączył
    07.03.2012
    Posty
    283
    Serwer
    Kolonia
    Problem z czatem to akurat nie do końca wina klienta, tylko internetu, prawdopodobnie masz zablokowane jakieś porty, które blokują czat. W tym wypadku powinieneś napisać do swojego dostawy internetu

  10. #10
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    23.08.2012
    Posty
    4
    Serwer
    Czarci Gaj
    zrobilem wszystko co w filmiku, pobralem flash playera, mam 64 bity, windows 7, zauwazylem ze plik client nie ma rozszerzenia .exe tylko we wlasciwosciach jest napisane 'application' moze to jest problem?

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.