No i proszę. Nie ma to jak osobiste wycieczki. Życzę ci aby któryś z MODów podarował ci wiecznego bana na tym forum za tak szczere i ciepłe słowa uznania...
Gra działa jak działa. Nic na to nie poradzę. I teraz niespodzianka dla ciebie, czytaj ze zrozumieniem: to nie moja wina że ludzie nie mogą się zalogować do gry... SUPRISE!!!
Pomogłem conajmniej kilkunastu osobom rozwiązac problem logowania, osobiście, poświęcając swój czas (zdalne logowanie). Co ty zrobiłeś? Pomogłeś komuś? Nie? Więc zamilcz. Dzięki takim reakcjom jak Twoja odechciewa mi się pomagania innym... Nie mam zamiaru wysłuchiwania jęczenia i utyskiwania jakiegoś frustrata w zamian za chęć pomagania innym...
Ostatnio edytowane przez MOD_Zeus1 ; 03.01.2021 o 14:00 Powód: Nieodpowiednie treści
A potem bedzie placz na caly serwer Dolina, ze ban na forum ZA NIC, i ze wredne mody i Bebe
Ps. Zostawie caly cytat, zebys jednak pamietal za co :P
ps2 po dzialaniach moderatora. jednak nie zostawie, bo "byly nieodpowiednie" i zostaly usuniete nawet z cytatu - co samo w w sobie swiadczy o ich nieodpowiedniosci :P:P
Ostatnio edytowane przez Ranhea ; 03.01.2021 o 16:49 Powód: Nieodpowiednie treści
Stary_Niedźwiedź, popieram cię w 100%. Mam wrażenie, że większość problemów to gracze sami sobie tworzą. Instalowałem na pięciu komputerach i jednym tablecie.. Wszędzie systemy 64 bitowe, win 10, 8.1, 7, nigdzie nie było problemów, instalacja szła gładko - jak po sznurku. Bez żadnych kombinacji, Logowanie, instalacja klienta, granie.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości
Wie ktoś może czy istnieje szansa, że wraz z pojawieniem się wersji na te inne systemy operacyjne ulegnie poprawie też windowsowa wersja? Trochę szkoda, że przepadł event świąteczny ale może uda się załapać na walentynkowy.