Odpowiedz w tym wątku
Strona 31 z 106 PierwszyPierwszy ... 21 29 30 31 32 33 41 81 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 1059

Wątek: Nowy klient do pobrania - Dyskusja

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jak ktoś wyszedł z gry i nie może wrócić to na pomocy pewien Ludek napisał ze udało mu się wrócić po odinstalowaniu i ponownym zainstalowaniu klienta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    U siebie na stacjonarnym mam win7, nie działa, próbowałem w kilku przeglądarkach i cały czas : "Your client could not be updated!
    Please make sure to start the game via the website. Also make sure that you are still logged in. If the problem persists, please contact support."
    Pożyczyłem od żony laptopa z win10 i to samo, zamiast odpocząć w piątkowy wieczór to się aby człek w.... denerwuje

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie działa ale dziwnie się otwiera, Windows 10 64 bit, starsze oprogramowanie pewnie ma problemy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No niestety na Egde nie działa, nie przechodzi p. 8. "Your client cloud not be updated!" Nie mam niestety pomysłów

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez JejPodlosc Zobacz posta
    Nie działa, wysłałam maila na pomoc techniczną. Wyświetla się komunikat, żę nie można znaleźć zawartości początkowej dla tej aplikacji. To chyba koniec grania po 8 latach. Żaden ze mnie informatyk, sama tego nie naprawię. Pozdrówcie Doris i moją cudowną gildię. Żałuję, że takie gwno wyszło tuż przed eventem. Pozdr
    to pewnie korona swirus objawila sie bezobjawowo i wygania ludzi z gry, macie siedziec w domu przed telewizorem i ogladac swirusow ciensie ze strachu a nie weselic gra, umnie to samo 8 lat grania i teraz dupa z tego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    na ubuntu ciągle pobierz klienta po naciśnięciu PLAY

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam zaktualizowanego win10 64 i nie działa. więc nie ma reguły

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez strach Zobacz posta
    Weź teraz z działającego kompa z katalogu %appdata%\local\ubisoft\the settlers online\client plik client.swf i przegraj go do innych kompów. 2 win7 tak reanimowałem plikiem z w10 "przeszczepionym"

to jest lek na "client could not...."
    Możesz powoli krok po kroku? Może i innym pomoże , nie wiem nawet gdzie szukać tego pliku

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam fakt problemy są , ale udało się odinstalowałem Flasha i zainstalowałem UnityWebPlayer i działa tylko po kliknięciu GRAJ zamkęłem przeglądarkę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Wszystko zgodnie z instrukcją i nie działa, zawiesza się na ekranie startowym: "program przestał odpowiadać".

Odpowiedz w tym wątku
Strona 31 z 106 PierwszyPierwszy ... 21 29 30 31 32 33 41 81 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów