bląd systemu , nie mozna uruchomić poniewaz na kompuuterze nie znaleziono api-ms-win-core-localizaton-l1-2-0.dll. sprobuj ponone zanstalować program
bląd systemu , nie mozna uruchomić poniewaz na kompuuterze nie znaleziono api-ms-win-core-localizaton-l1-2-0.dll. sprobuj ponone zanstalować program
mam win 10 64 i tez nie działa
"Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows.
Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze, jaka wersja programu jest potrzebna, a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.
[ciach!!]
Gra przeglądarkowa buahahahha
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 21.12.2020 o 22:00 Powód: Uważaj na słownictwo. Usunięto wulgaryzmy
Niby się ładuje, ale nie odpala gry. Info zglosić problem, dzięki bardzo...
A i jeszcze jak nie mogę się zalogować przez facebooka, a staram się bezpośredni..zapomniałem hasła , to jest infoże nie mogę wysłać linku do odzyskania hasła..
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 23.12.2020 o 20:47 Powód: połączenie postów
Rip
win 7 nie działa brak jakiegoś pliku szlak człowieka trafia jak zawsze przed ewentem kombinują
Nawet po wyłączeniu defendera i antywirusa nadal komunikat jak wyżej. żenada
Mnie się udało odpalić grę ale Pinky nie działa![]()
myśleć i myśleć i wymyślić coś takiego, tragedia. Liczyłam na różne rozwiązania, ale to ...
ani przyjazne, ani pomocne, instalowanie czegoś dodatkowego
jedno okno, drugie okno, syf w systemie, odinstaluj, zainstaluj ...
Ludzie to ma być przyjemność - gra przeglądarkowa a nie instalowanie czegoś na kompie, i instruktarz dla poczatkujących informatyków z zadatkiem na permanentne zmiany
sądzę, że sporo osób podziękuje przy takim rozwiązaniu
odpalałam przeglądarkę i działało, a teraz ...... żeby się "pobawić" mam wykonywać jakieś dodatkowe "manipulacje",
szkoda tylko tak sporej ilości poświęconego czasu i jak dotąd fajnej zabawy
Ale komu się uda, to w grze czeka wiadomość od Penelopy:
https://ibb.co/vLHXJY8
:/