Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 104 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 1034

Wątek: Nowy klient do pobrania - Dyskusja

  1. #21
    Osadnik
    Dołączył
    23.04.2012
    Posty
    38
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Rzeczywiście to zabawne - po dzisiejszej aktualizacji i pracach technicznych możliwa jest gra wyłącznie przez klienta dedykowanego. A mamy 18 grudnia. Szkoda, że nie było tej informacji podanej wcześniej - tzn. że od 18 grudnia będzie można grać tylko z klienta. Tak jak wspomniano powyżej, klient działa tylko na Windows - także chyba to koniec mojej przygody z grą - przecież nie będę trzymał VMki z Windowsem spejalnie do tej gry.

  2. #22
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    06.02.2015
    Posty
    10
    Serwer
    Złota Góra
    mnie od razu przekierowało do pobierania gry...

  3. #23
    Osadnik
    Dołączył
    12.01.2013
    Posty
    37
    Serwer
    Złota Góra
    mnie wywala do ekranu - pobierz grę, zrobiłam to wiele razu, odinstalowywał i instalował, teraz tylko mruga

  4. #24
    Osadnik
    Dołączył
    27.01.2012
    Posty
    33
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Klient długo wisi z napisem Brak Odpowiedzi.
    Dopiero po kilku minutach można grać.

  5. #25
    Osadnik
    Dołączył
    16.08.2012
    Posty
    69
    Serwer
    Kolonia
    Ona pod Windows też nie działa

  6. #26
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    11.12.2012
    Posty
    6
    Serwer
    Złota Góra
    Nie działa
    Na stronie głównej jestem zalogowany normalnie.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: sety.jpg, 
wyświetleń: 1164, 
rozmiar: 16.8 KB, 
ID: 3460.  

  7. #27
    Osadnik
    Dołączył
    16.08.2012
    Posty
    69
    Serwer
    Kolonia
    Ciekawa jestem , czy na serwerach niemieckich, chińskich działa?

  8. #28
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    04.05.2019
    Posty
    4
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    nie dziala

  9. #29
    Osadnik
    Dołączył
    16.08.2012
    Posty
    69
    Serwer
    Kolonia
    też to miałam

  10. #30
    Osadnik
    Dołączył
    12.01.2013
    Posty
    37
    Serwer
    Złota Góra
    https://ubistatic-a.akamaihd.net/003...client_4_0.png - otworzyło mi się to białe okienko (z punktu 6) , potwierdziłam ale dalej nic

Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 104 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.