Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 105 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 102 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 1048

Wątek: Nowy klient do pobrania - Dyskusja

  1. #11
    Osadnik
    Dołączył
    27.02.2012
    Posty
    68
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Your client could not be updated! i tyle z grania. ktoś też tak ma albo wie co z tym zrobić?

    Cytat Zamieszczone przez sachtel Zobacz posta
    Może spróbuj wpierw odinstalować starego klienta - ręcznie.
    robiłem to i nic
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 22.12.2020 o 21:25 Powód: połączenie postów

  2. #12
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    26.03.2020
    Posty
    8
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Pewnie tak tylko jaka będzie reakcja

  3. #13
    Osadnik
    Dołączył
    19.05.2012
    Posty
    53
    Serwer
    Czarci Gaj
    Nareszcie. Jajko które zniosłem w oczekiwaniu na klienta mogę schować na kolejny event, a teraz czas pograć

  4. #14
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    03.01.2016
    Posty
    3
    Serwer
    Słoneczny Gród
    A jak ktos gra jednocześnie na Słonecznym Grodzie i Nowym Świecie, to jak wtedy być jednocześnie w obu światach naraz? Odpala tylko jednego klienta

  5. #15
    Osadnik
    Dołączył
    24.08.2018
    Posty
    65
    Serwer
    Kolonia
    Zawiesza się.

    Zawiesza się.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 23.12.2020 o 19:38 Powód: połączenie postów

  6. #16
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    23.02.2012
    Posty
    12
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak zwykle konserwacja konserwacji bo klasycznie "poprawki" wprowadzili.

  7. #17
    Osadnik Awatar mnlf
    Dołączył
    28.02.2012
    Posty
    78
    Serwer
    Nowy Świat
    Niestety gra przestała działać - przy próbie uruchomienia gry przekierowuje do strony pobierania https://www.thesettlersonline.pl/pl/pobierz-gr%C4%99

    Pobrałem ten plik ale po jego kliknięciu nie uruchamia się instalacja, dostaje informację, że jest to nieznany typ pliku.
    Z nazwy pliku wnioskuję, że strona źle rozpoznała system operacyjny i dostaję instalator pod windowsa.

    Do czasu naprawienia tego błędu prosił bym o wyłączenie tego przekierowania i umożliwienie gry po staremu w przeglądarce.

  8. #18
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    31.08.2020
    Posty
    1
    Serwer
    Nowa Ziemia
    brak odpowiedzi ale po odczekaniu około minuty gra ruszyła i działa.

  9. #19
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    19.12.2014
    Posty
    3
    Serwer
    Nowa Ziemia
    komunikat , nie mozna uruchomic programu ...... ble ble ble i co dalej ?

  10. #20
    Osadnik
    Dołączył
    16.08.2012
    Posty
    69
    Serwer
    Kolonia
    tak, gra nie działa,

Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 105 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 52 102 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.