Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 70

Wątek: Użytkownicy MacOS

  1. #11
    Osadnik
    Dołączył
    06.11.2012
    Posty
    37
    Serwer
    Nowy Świat
    no to mam już pograne wyskakuje mi że system macOS nie obsługuje tego badziewia ....

  2. #12
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.01.2013
    Posty
    9
    Serwer
    Kolonia
    Gram od początku gry i teraz nie mogę bo nie pomyśleliście od razu o graczach na Macu tak jak już pisałam kilka razy jak wprowadziliście na testowym. NIE DZIAŁA NA MACU. I co teraz event przejdzie mi koło nosa jeśli w ogóle zacznie działać bo jak zwykle niedopracowane wszystko?
    Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję, miłuję tylko to, co szanuję, szanuję tylko to, co rozumiem.

  3. #13
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    16.05.2014
    Posty
    1
    Serwer
    Złota Góra
    Jak zainstalować tego klienta na Mac OS?

  4. #14
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    15.03.2020
    Posty
    3
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Coolfe - zainstaluj sobie wirutalna maszyne a na niej windowsa

  5. #15
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    20.01.2013
    Posty
    1
    Serwer
    Czarci Gaj
    Na systemie mac Os nie dziala i co teraz mam czekac do stycznia ????

  6. #16
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    17.01.2013
    Posty
    9
    Serwer
    Kolonia
    Były wspominki że gotowiec na MAC OS będzie na początku stycznia.

  7. #17
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    10.04.2014
    Posty
    7
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Niestety nie działa na Mac'u. Nie rozpakowuje pobranego archiwum-wyrzuca błędy.

  8. #18
    Osadnik
    Dołączył
    15.04.2013
    Posty
    37
    Serwer
    Złota Góra
    super. gra nie działa na maku. gratulacje

  9. #19
    Osadnik
    Dołączył
    31.12.2012
    Posty
    40
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Porażka. Też jestem użytkownikiem MacOS. W grę gram od 2012.Jak mam teraz odpalić grę? Proszę szanowny support o wypowiedzenie się w tej kwestii.

  10. #20
    Osadnik
    Dołączył
    15.04.2013
    Posty
    37
    Serwer
    Złota Góra
    alekin mam maka z chrome. też czysty. Mam ja oraz moich dwóch synów PŁATNE wersje gry. wydaliśmy dużo prawdziwych pieniążków na różne dodatki. i teraz mam wziąć informatyka żeby mi gra działała????

Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.