Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat postu: Przyszłość The Settlers Online na osi czasu & Unity FAQ
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat postu: Przyszłość The Settlers Online na osi czasu & Unity FAQ
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ostatnio edytowane przez BB_Penelopa ; 23.11.2020 o 14:18
"Mniej więcej w połowie stycznia będziesz również potrzebować konta Uplay, aby kontynuować grę."
Jak połączyć uplay z logowaniem via fb?
Mam oba konta loguje się przez FB, na uplay mam wpisane ten sam nick, ale po zalogowaniu robi mi jimjim i wyspa pusta...
Ostatnio edytowane przez jimjimjimek ; 23.11.2020 o 17:59
Co zabawne, z tego timeline'u wynika, ze gdzies do polowy 2021 nie nalezy sie spodziewać zadnego nowego contentu, poza moze jakimis nowymi losowymi bzdetami z okazji eventow. Tak wiec jak komus sie znudzilo klepanie w kolko tych samych przygod, to moze rownie dobrze nie logowac sie gdzies do lipca.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Ciekawe czy będzie w 3D ?
coś pójdzie nie tak...czuję w kościach
coś mi się wydaje, że potem będzie wielkie BUUMM i... (każdy dopowie sobie resztę)...Nie możemy się doczekać, kiedy wykorzystamy nową technologię, aby wynieść grę na nowe wyżyny ...
Tyle sie wałkowało temat końca FLASH tyle się o tym pisało, a spece z BB nie potrafią zarządzić baza danych i jakoś sprawnie przenieść grę gdzie indziej. Muszą czekać na koniec roku jak flash wygaśnie wtedy zaczną przenosić psuć i wszystko pierdyknie na 14.02
Typowe podejście nieprofesionalistów. Przecież Penelopa tyle razy pisałaś że myślicie że przeniesienie będzie ale wam najlepiej wychodzi wciskanie ciemnoty tym co grają i namietnie tłuką te same przygody celem wbicia 80 lvl. Było 50 później 75 i teraz 80 widać zaraz będzie 100 tylko po co czy lvl coś daje w tej grze??
Ta super technologia będzie działać na wszystkich systemach operacyjnych? Chodzi mi o iOs
Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję, miłuję tylko to, co szanuję, szanuję tylko to, co rozumiem.
Ogólnie piękna sprawa, tyle tematycznych informacji w jednym czasie zwiastuje że jednak Coś z tego będzie