Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 111

Wątek: Przyszłość The Settlers Online na osi czasu & Unity FAQ - Dyskusja

  1. #31
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    22.08.2018
    Posty
    1
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zainstalowane, wszystko kliknięte jak w instrukcji, jestem zalogowany, uruchamiam przez stronę www, otwiera się kolorowe okienko z dachami, po kilku sekundach komunikat błędu:
    Your client could not be updatet!
    Please make sure to start the game via website. Also make sure that you are still logged in. If the problem persists, please contact support.
    Ostatnio edytowane przez nod_007 ; 26.11.2020 o 19:28

  2. #32
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    04.07.2012
    Posty
    290
    Serwer
    Kolonia
    u mnie poszlo. luks, tylko w pewnym momencie komunikat bezspieczenstwa z przegladarki chromium, ale cos tam kliklem zainstalowalem certyfikat, reset gry i jest,
    super dziala,
    nawet jest sklep eventowy swiateczny.

  3. #33
    Osadnik
    Dołączył
    02.11.2016
    Posty
    194
    Serwer
    Nowa Ziemia
    szukają koziołków ofiarnych

    Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: set.ubi.jpg, 
wyświetleń: 112, 
rozmiar: 26.1 KB, 
ID: 3444.

  4. #34
    Osadnik
    Dołączył
    08.07.2012
    Posty
    65
    Serwer
    Nowa Ziemia
    W FAQ jest napisane że:
    Czy w okresie przejściowym będzie można nadal grać opierając się na Flashu? Na przykład mając zainstalowaną starszą przeglądarkę i flash?
    Chociaż może to być możliwe, nie wspieramy ani nie zalecamy tego,
    Obecnie na testowym jest ten nowy klient i nie widze opcji żeby załadować gre "po staremu"
    1 - czy istnieje opcja uruchomienia gry tylko w przeglądarce (bez klienta)?
    2 - czy na serwerach produkcyjnych też tak to będzie wyglądało że dedykowany klient będzie obligatoryjny.

  5. #35
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    04.07.2012
    Posty
    290
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez chocisz Zobacz posta
    szukają koziołków ofiarnych

    Załącznik 3444
    masakra i ty jesteś użytkownikiem swojego kompa, czy tez system decyduje co możesz a co nie, eh.. dzieciarnia...

  6. #36
    Osadnik
    Dołączył
    08.07.2012
    Posty
    65
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez z3nfist Zobacz posta
    masakra i ty jesteś użytkownikiem swojego kompa, czy tez system decyduje co możesz a co nie, eh.. dzieciarnia...
    Wyobraź sobie że nie każdy użytkownik kompa ma możliwość swobodnego instalowania niewiadomoczego - dlatego między innymi gramy w gre przeglądarkową.

  7. #37
    Osadnik
    Dołączył
    12.09.2013
    Posty
    62
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez nod_007 Zobacz posta
    Zainstalowane, wszystko kliknięte jak w instrukcji, jestem zalogowany, uruchamiam przez stronę www, otwiera się kolorowe okienko z dachami, po kilku sekundach komunikat błędu:
    Your client could not be updatet!
    Please make sure to start the game via website. Also make sure that you are still logged in. If the problem persists, please contact support.
    Mam tak samo i nie wiem co z tym fantem...

  8. #38
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    09.08.2012
    Posty
    456
    Serwer
    Nowy Świat
    Rzeźnia nawet nie jesteś w stanie Penelopa wydać poradnika w jeżyku jakim operujesz tylko jakiś misz masz troche germańskiego trochę angielskiego i tak właśnie ta gra tak działa trochę działa trochę nie działa.

    oto genialna slim gra powodzenie życzę ciągle się zawiesz i wisi

    Ostatnio edytowane przez ArturGrab ; 27.11.2020 o 11:00
    Cytat Zamieszczone przez Piwonia Zobacz posta
    Nie masz racji, narzekam licząc na sensowne poprawki.

  9. #39
    Osadnik
    Dołączył
    11.09.2012
    Posty
    48
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    W zasadzie to tylko gra i jeśli nie będzie działać to po prostu znajdzie się inną. Gorzej, gdy ten problem będzie decydował o naszym zdrowiu lub finansach. Dziś 27 listopada, pomoc techniczna w ZUS- "Na głównej stronie portalu nie wyświetla się awatar i nie działa wirtualny inspektorat, oraz nie wizualizują się formularze

    Proszę zainstalować program Adobe Flash Player w wersji 10.2 lub wyższej, jest to wtyczka dla przeglądarek internetowych która pozwala na skorzystanie z powyższych funkcjonalnosci portalu."

    W celu pobrania wtyczki dla wybranej przeglądarki należy przejść do strony ht...tp://get.adobe.com/pl/flas[/url], wybrać przycisk "Pobierz teraz" i postępować dalej zgodnie z instrukcjami na stronie.

  10. #40
    Początkujący Odkrywca Awatar M0rdechaj
    Dołączył
    07.03.2012
    Posty
    264
    Serwer
    Kolonia
    Strasznie długo mi się ten klient ładuje, zwiechy łapie, z 5 minut muszę czekać żeby gra zastartowała, ale potem już jakoś chodzi.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 12 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.