Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: błąd w klanie

  1. #1
    Osadnik
    Dołączył
    10.09.2012
    Posty
    34
    Serwer
    Złota Góra

    błąd w klanie

    witam, czy ktoś też spotkał się z problemem znikajacego dynamitu ?
    po zakończeniu ludu gór powinien zostac 1 dynamit potrzebny do wielkiej bitwy, problem w tym, że dynamit w ludzie gór zostaje w gwieździe ale dziwnym trafem znika po włączeniu wielkiej bitwy.
    Ten sam przypadek ma właśnie teraz kumpel, nie da się zrobić bez dynamitu wilkiej bitwy, trzeba anulować wyprawę.

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    22.11.2012
    Posty
    2
    Serwer
    Złota Góra
    hejka
    potwierdzam jak wyżej mam tak samo skonczylem Lud Gor a dynamitu nie dostalem na nastepna przygode

  3. #3
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    07.03.2012
    Posty
    264
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Iwona_D Zobacz posta
    nie da się zrobić bez dynamitu wilkiej bitwy, trzeba anulować wyprawę.
    http://settlersonlinewiki.eu/maps/mapabitwa06.jpg
    Po zniszczeniu obozu 10 wypadną narzędzia czy jak to się zwie do zrobienia zestawu do konstrukcji mostu.
    Po zniszczeniu jednego z obozów 15, 21, 17 wypadnie dynamit.

  4. #4
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    16.10.2014
    Posty
    434
    Serwer
    Złota Góra
    jesli nie maszdynamitu to nic zrobisz go z obozow w wielkiej bitwie poprostu ubijesz wiecej ...

    wojtx z tego co wiem to z obozow nie wypada dynamit tylko odlamki z ktorych go potem robisz w prowiancie

  5. #5
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    07.03.2012
    Posty
    264
    Serwer
    Nowy Świat
    Z odłamków zrobisz dynamit nie myślałem, że aż tak szczegółowo trzeba tłumaczyć przepraszam, że wprowadziłem w błąd.

  6. #6
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,235
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam serdecznie!

    Zazwyczaj jest tak, że dynamit pojawia się w Menu Gwiazdy, gdy uruchomisz przygodę "Wielka Bitwa". Dzieje się tak we wszystkich przygodach typu wyprawa, że premie znikają podczas zakończenia przygody, a pojawiają się wraz z uruchomieniem nowej.
    Natomiast nie jest też błędem, gdy dynamit się nie pojawi. Gracze, jak najbardziej mają możliwość przejścia przygody "Wielka bitwa" bez otrzymania dynamitu z poprzedniej części. Jest to może nieco bardziej wymagające, jednak nie jest to niemożliwe.

    Podczas wykonywania przygody sugeruję, aby wykonywać poszczególne zadania z Księgi zadań, które dotyczą przygody. Zazwyczaj gracze mają problemy z przejściem tej przygody, gdyż pomijają pewne kroki, opierając się na ogólnie dostępnych poradnikach stworzonych przez innych użytkowników. Weź proszę pod uwagę, że takie poradniki mogą nie obejmować wszystkich wariantów bądź niekiedy mogą wprowadzać również w błąd/konsternację, gdy dzieje się coś niezgodnego z opisem w poradniku.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

  7. #7
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    16.10.2014
    Posty
    434
    Serwer
    Złota Góra
    nie jest bledem? cos co ma dzialac a nie dziala bo sie nie pojawia ... to wlasnie jest blad

  8. #8
    Osadnik
    Dołączył
    10.09.2012
    Posty
    34
    Serwer
    Złota Góra
    Jeżeli w poradniku na Wiki pisze, cytuję : " Z poprzedniej wyprawy musi zostac 1 premia Dynamit, która będzie potrzebna " a premia ta się nie pojawiła to znaczy że jest to błąd i nie ma co zaklinać rzeczywistości, zgadzam się z Pretorem.
    Zawsze była i nagle przestała sie pojawiać, a jak będę chciała zrobić całą wyprawę a nie szybki drop to sama o tym zdecyduję a nie żeby wyprawa to na mnie wymuszała

    ps. zrobiłam juz klan dziesiątki razy, więc nie jestem świeżakiem, który pomylił kolejność wykonywania ataków lub coś pominął
    Ostatnio edytowane przez Iwona_D ; 05.08.2020 o 23:34

  9. #9
    Osadnik
    Dołączył
    02.12.2014
    Posty
    90
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Z tego co wiem to można pominć jeden obóz i skończyć Lud Gór. Akurat z tego obozu wpada dynamit, więc jak go się pominie to nie ma dynamitu na start w Wielkiej Bitwie - obóz jest w lewym górnym rogu wg. wiki (numeracja 14 lub 15 w zależności od wersji szybkiego poradnika)

  10. #10
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    16.10.2014
    Posty
    434
    Serwer
    Złota Góra
    z tym ze ona miala ten dynamit tylk oze dalej sie juz nie pojawil po odpaleniu bitwy, czytaj co ona pisze

    dynamit wypada po pokonaniu twierdzy , watpie ze da sie ja ominac i zalicyzc zadanie, ale moge sie mylic
    Ostatnio edytowane przez pretor29 ; 06.08.2020 o 14:34 Powód: xxx

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.