Naciąłem się na wasz kolejny bubel. mam już parę ozdób, w tym wiśnię i buk/dąb/cośtam z kuferka. przy każdej ze wspominanych pozycji opis mówi wyraźnie, że drzewo okupuje miejsce 1x1. gdyby nie liczyć wąskiego czerwonego, pewnie była by to prawda...
Wąskie czerwone drzewa w wykonaniu bb, to chyba baobaby, bo zasadzić je można w miejscach nie mniejszych niż 2x2 (rozmiar pól przenicy).
jak to wygląda widać na załączonych screenach.
Teraz, oczekuje z waszej strony jednego z dwóch poniższych działań:
a) w ciągu 3 kolejnych konserw naprawiacie blokowanie wąskich czerwonych drzew, tak by faktycznie były WĄSKIE, a więc zgodne z opisem (rozmiar 1x1)
b) zabieracie 2 wąskie drzewa z mojego konta z powrotem do kufra i zwracacie na konto wydane na nie klejki.
Niniejszym uważam ten temat za zamknięty, a jeśli - jak często wcześniej - pokażecie, że wasza opieszałość dorównuje waszej niedbałości i nie zrobicie z tym nic,
to obiecuje, że na haloween event lub jakiś długi weekend zgłoszenia od wściekłych, rozgorączkowanych graczy wszystkich serwerów PL, nie mogących grać, będziecie liczyć w tysiącach...
I żeby nie było niedomówień: ja nie grożę - ja obiecuję...
########################## edycja, poniżej załączam odpowiedź serwisantki bb, ta pani chyba uważa mnie za ślepca ##########################
[ciach!]
Przypominam, że nie wolno ujawniać korespondencji z Supportem na forum. Dlatego treść została usunięta.
########################## poniżej załączam dokładne screeny, żeby każdy mógł zobaczyć ##########################
link do galerii: https://imgur.com/a/6Zduia2
we wszystkich screenach prezentowana ozdoba obudowana została wkoło grządkami kwietnymi 1x1 i okrążona jak najciaśniej drogą, żeby nie pozostawiać wątpliwości
widoki wybudowanej ozdoby oraz oferty w kufrze, wraz z opisem
dobre blokowanie - przykład A
dobre blokowanie - przykład B
blokowanie robione przez ślepego kodera, tudzież grafika:
############### CZY Przemiła pani serwisant nie wciska aby ciemnoty?? - jak blokują ozdoby na screenach - każdy widzi - oceńcie sami #####################