Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Nowy sposób logowania UBISOFT

  1. #21
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    27.03.2014
    Posty
    302
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tez tak zrobiłem. Ubisoft- Firefox i dla draki na końcu chrome (nie działający na początku) i chrom tez już działa
    Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
    A SERWERY i tak powinny być połączone..

  2. #22
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    458
    Serwer
    Czarci Gaj
    Na Puffinie zalogowanie się teraz to wyższa szkoła jazdy. 15 walki z wpisywaniem loginu i hasła i nim wpisane jedno to już drugie znikało ... Dopiero patentem się udało
    Oj zamiast ułatwić to tylko się utrudnia grę, nawet w wersji na szybko aby wejść na sety i podtrzymać gospodarkę

  3. #23
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    5,139
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam serdecznie!

    Podejrzewam, iż konto nie jest logowane, gdyż nie zostały zatwierdzone nowe warunki korzystania z usługi. Jest to konieczne, aby móc grać na owym koncie.

    W tej sytuacji warto spróbować ponownie zalogować się na konto po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki, co powinno umożliwić zatwierdzenie nowych warunków świadczenia usługi.
    Aby aktywować czyszczenie pamięci podręcznej, otwórz proszę okno przeglądarki, a następnie wciśnij razem CTRL+SHIFT+DEL. Następnie możesz wybrać czyszczenie pamięci od początku. Proszę tylko mieć na uwadze, że to może być to operacja nieodwracalna.

    Ewentualnie proponuję spróbować uruchomić grę w nowym oknie w trybie prywatnym, co powinno przynieść podobny skutek, ale bez kasowania danych przeglądania.
    Aby to zrobić w przeglądarce Firefox, wystarczy otworzyć okno przeglądarki, a następnie wcisnąć kombinację klawiszy: CTRL+SHIFT+P.
    Aby to zrobić w przeglądarce Chrome/Opera, wystarczy otworzyć okno przeglądarki, a następnie wcisnąć kombinację klawiszy: CTRL+SHIFT+N.


    Gdyby to nie pomogło, to proszę o kontakt z Supportem.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

  4. #24
    Odkrywca
    Dołączył
    04.03.2012
    Posty
    1,016
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez marcelina9 Zobacz posta
    A to ciekawe... używam od dawna ale wywaliło mi właśnie ERROR... jakieś typy w ustawieniach ?
    Swoją drogą to chyba czas się zabierać i o to im chodzi, żeby jak flash w grudniu legnie nie było płaczu zbyt duzego.
    Proponuję w górnej części na wysokości paska z adresem po prawej stronie nacisnąć znaczek Brave i wyłączyć tarcze na stronie.
    Pewnie o to chodzi, te tarcze blokują okno z logowaniem na tej przeglądarce.

  5. #25
    Osadnik Awatar jarekpolak1
    Dołączył
    07.08.2012
    Posty
    49
    Serwer
    Czarci Gaj

    .

    a ja po zalogowaniu do uplay mam rejestracja zakończona ..ale nie moge wejsc do gry gdyż przekierowuje mnie do ponownej rejestracji na tso ..czyli wybór loginu . avatara itd... dupa w Uplay jestem zarejestrowany a bezposrednio nie moge sie zalogowac,,,,,musze teraz klikac na facebooka i dopiero mnie loguje do gry .hańba.

  6. #26
    Osadnik
    Dołączył
    10.08.2013
    Posty
    104
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Witam serdecznie!

    Podejrzewam, iż konto nie jest logowane, gdyż nie zostały zatwierdzone nowe warunki korzystania z usługi. Jest to konieczne, aby móc grać na owym koncie.

    W tej sytuacji warto spróbować ponownie zalogować się na konto po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki, co powinno umożliwić zatwierdzenie nowych warunków świadczenia usługi.
    Aby aktywować czyszczenie pamięci podręcznej, otwórz proszę okno przeglądarki, a następnie wciśnij razem CTRL+SHIFT+DEL. Następnie możesz wybrać czyszczenie pamięci od początku. Proszę tylko mieć na uwadze, że to może być to operacja nieodwracalna.

    Ewentualnie proponuję spróbować uruchomić grę w nowym oknie w trybie prywatnym, co powinno przynieść podobny skutek, ale bez kasowania danych przeglądania.
    Aby to zrobić w przeglądarce Firefox, wystarczy otworzyć okno przeglądarki, a następnie wcisnąć kombinację klawiszy: CTRL+SHIFT+P.
    Aby to zrobić w przeglądarce Chrome/Opera, wystarczy otworzyć okno przeglądarki, a następnie wcisnąć kombinację klawiszy: CTRL+SHIFT+N.


    Gdyby to nie pomogło, to proszę o kontakt z Supportem.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    A co z logowaniem przez przeglądarkę SLIM? Tylko proszę mnie nie odsyłać do Supportu, bo ten mi odpisał, żeby przeinstalować przeglądarkę SLIM, a jak dalej nie będzie działało, to trudno - mam się przesiąść na zwykłą przeglądarkę.

  7. #27
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    21.05.2017
    Posty
    3
    Serwer
    Kolonia
    dla mnie jest nie pojete to zeby system logowania tak dzialal
    zeby za kazdym razem wpisywac adres mailowy i haslo
    wczoraj jak chialem zaczac zabawe zobaczylem nowy sposob logowania
    ja uzywam ponad 30 adresow z roznymi haslami
    i skad mam pamietac jaki adres uzylem kilka lat temu ??
    ponad 3 godziny mi zajelo zeby znalezc odpowiedni adres i haslo do gry

    czy nie mozna bylo wczesniej dac informacji ze bedzie taka zmiana ???
    skopiowalbym sobie adres i haslo

    naprawde niektorzy ludzie maja dosc juz tych nowalijek wprowadzanych przez bezmyslowcow
    sa setki innych gier gdzie czegos podobnego nie ma

    gra ma sluzyc zabawie i odstresowaniu po peracy albo szkole a nie nastreczac dodatkowych stresow

    pozdrawiam ludzi ktorzy takie rzaczy wprowadzaja

  8. #28
    Odkrywca
    Dołączył
    04.03.2012
    Posty
    1,016
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez deepek Zobacz posta
    skad mam pamietac jaki adres uzylem kilka lat temu ??
    A nie szybciej wejść w ustawienia zaawansowane przeglądarki i znaleźć tam zapisany login i hasło do strony.

  9. #29
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    458
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zamiast fachowej odpowiedzi dostaliśmy po raz kolejny te samą "papkę" gadania technicznego, z którego nic nie wynika. Ale co się dziwić skoro nie potrafią eliminować tylko dodać nowe błędy.
    Ja pisałem o telefonie a dostałem instrukcje na kompa ... genialne

  10. #30
    Osadnik
    Dołączył
    11.09.2012
    Posty
    43
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Bartexio Zobacz posta
    Na Puffinie zalogowanie się teraz to wyższa szkoła jazdy. 15 walki z wpisywaniem loginu i hasła i nim wpisane jedno to już drugie znikało ... Dopiero patentem się udało
    Oj zamiast ułatwić to tylko się utrudnia grę, nawet w wersji na szybko aby wejść na sety i podtrzymać gospodarkę
    Też mnie to interesowało jak to będzie na telefonie. Kolejny krok,czyli uwierzytelnienie dwuetapowe pewnie uniemożliwi w ogóle logowanie.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.