a kiedy poziom do 100lvl-a podniosą?![]()
Z tym Borysem to są jakieś jaja chyba (w sensie żartobliwym ze strony BB). Na chwilę obecną to byłby jedyny sensowny zakup w tym evencie ale przechodząc dalej...
Limit na Borysa wprowadzony ale na słabiutkiego w dzisiejszych czasach Weterana już nie? Hahahahahaha
Generał "Brązowy Kapturek" na chwilę obecną będzie siedział obok Naukowca w Gwieździe, "może" kiedyś przyjdzie pora na niego.
Więc co tu u licha kupić??? Chyba jajowe wydawanie skończy się tylko na Grubasach, bo oni na eventach zawsze się przydadzą.
Tytanowa kura dupy nie urywa, no może swoją urwie jak zacznie te tytany znosić.O wiele lepsze wydobycie jest z samych kopalń, nawet jednej. Zakup nieopłacalny.
Budynki mieszkalne ujdą ale ostatnio modne stały się te na wodzie, wiec dlaczego ich tu nie ma więcej??? I tu też limit 2 i TYLKO 2, bo wiecej nie ma, SZOK i niedowierzanie! :O
Jak na event Wielkanocny to w tym roku jest BIEDA totalna w porównaniu z zeszłorocznymi.
Może ktoś z BB oficjalnie napisze czy faktycznie jest limit na Borysa , jeżeli tak to dla kogo on jest.Prawie Wszyscy gracze maja jednego i tylko on jest w tym evencie wartym kupienia . Jeżeli tak to w sumie nie warto angażować się w ten event . Szkoda bo to zawsze fajna zabawa .
Pozdrawiam
Już napisali na testowym
https://forum.tsotesting.com/threads...ll=1#post52693
Mam nadzieje żę pójdą po rozum do głowy niedługo
w sumie drugi borys bardzo ulatwiłby greale czy o to chodzi .....
Ta wielkanocny event to porażka, nie ma faktycznie co kupic, nowy general z 10% celnoscią to jakiś żart, a fakt borys na kłódce, to po jaka cholerę go wogole dali, bezsens, daruje sobie zakup klejow, jest coraz gorzej, zaczalem zagladać tylko na eventy świąteczneale i to kuleje, to chyba czas sobie darować granie.
Na którymś z poprzednich eventów kupiłem nieopatrznie medyka, porażka do kwadratu, zeby sie bardziej dobic bo wczesniej kupiłem go za kleje i nie zwrociłem uwagi, ze go mam, bo nigdy nie uzyłem...
Ostatnio edytowane przez Sacris ; 09.04.2020 o 18:49
nowy genek jest fajny , kupiłam 2 i jestem zadowolona