Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 50

Wątek: Problemy z kampanią Górski Klan - marzec 2020

  1. #11
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    27.03.2014
    Posty
    270
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kobieto Andromedo wszędzie sa komunikaty by górskiego klanu nie tykac bo sa błędy ale ty oczywiście musiałaś zacząć...
    Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
    A SERWERY i tak powinny być połączone..

  2. #12
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    12.06.2012
    Posty
    3
    Serwer
    Nowy Świat
    Utknąłem w LUD GÓR przy umieszczeniu zestawu do budowy zbrojowni. Stoję w miejscu od 4 dni. Ani w lewo ani w prawo. Anulować nie bardzo chcę bo bardzo dużo zainwestowałem we wszystkie zestawy. Z początku myślałem, że robię jakiś błąd ale po dwóch dniach ukazał się komunikat Penelopy. Czekam cierpliwie, mam jeszcze trochę czasu chyba 9 dni!

  3. #13
    Odkrywca
    Dołączył
    26.03.2012
    Posty
    548
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez dziadek0 Zobacz posta
    Utknąłem w LUD GÓR przy umieszczeniu zestawu do budowy zbrojowni. Stoję w miejscu od 4 dni. Ani w lewo ani w prawo. Anulować nie bardzo chcę bo bardzo dużo zainwestowałem we wszystkie zestawy. Z początku myślałem, że robię jakiś błąd ale po dwóch dniach ukazał się komunikat Penelopy. Czekam cierpliwie, mam jeszcze trochę czasu chyba 9 dni!
    Kiedyś miałem podobny problem ze zbrojownią. Okazało się, że za późno zamknąłem bramę i pokazały się dwa dodatkowe "bronione obozy", po ich zlikwidowaniu mogłem postawić zbrojownię.

    P.S.
    Cytat Zamieszczone przez Zee4c Zobacz posta
    kobieto Andromedo wszędzie sa komunikaty by górskiego klanu nie tykac bo sa błędy ale ty oczywiście musiałaś zacząć...
    Nie jestem kobietą

  4. #14
    Odkrywca Awatar Jurek12345
    Dołączył
    27.03.2012
    Posty
    960
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez dziadek0 Zobacz posta
    Utknąłem w LUD GÓR przy umieszczeniu zestawu do budowy zbrojowni. Stoję w miejscu od 4 dni. Ani w lewo ani w prawo. Anulować nie bardzo chcę bo bardzo dużo zainwestowałem we wszystkie zestawy. Z początku myślałem, że robię jakiś błąd ale po dwóch dniach ukazał się komunikat Penelopy. Czekam cierpliwie, mam jeszcze trochę czasu chyba 9 dni!
    W ciągu ostatnich 3 dni zrobiłem 3 Ludy, bez problemu. Może zrobiłeś coś w złej kolejności, tam łatwo o pomyłkę. Nie masz już żadnych obozów do ubicia? W zadaniach wszystko wyczyszczone?

  5. #15
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    27.03.2014
    Posty
    270
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na stronie głównej jest do 11 marca jest informacja: "jesteśmy świadomi, że mogą wystąpić pewne trudności podczas wykonywania rozgrywek na mapach Kampanii Górskiego Klanu. Jesteśmy bliscy znalezienia rozwiązania powstałych utrudnień, jednak chcemy poprosić o chwilowe wstrzymanie gry na mapach Kampanii Górskiego Klanu do czasu, aż nie wprowadzimy poprawki". Którego z ww wyrazów nie rozumiecie?
    Ps. Andromeda to baba, jak masz tak na imię tak do ciebie będę pisał, babo...
    Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
    A SERWERY i tak powinny być połączone..

  6. #16
    Odkrywca Awatar Angel7212
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    581
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zobacz jakie masz aktywne zadania, moze powinienes ubic dodatkowe "bronione jaskinie" lub "jaskinie z przejsciem"

  7. #17
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    04.10.2012
    Posty
    15
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    w czasie wydarzenia sezon przygód wiosenna niespodzianka, po otrzymaniu premii od znajomego odkrywcy wracają jak szaleni

  8. #18
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    25.05.2012
    Posty
    6
    Serwer
    Czarci Gaj
    ref "U stop gór"

    Hej, mam ten sam problem, zrobiłem klucz i rzuciłem na bramę ale się nie otworzyła. Mam anulować przygodę?

  9. #19
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    12.02.2012
    Posty
    5
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Napisali "mogą" i "pewne" (w rozumieniu "jakieś") - mogli napisac gdzie i co konkretnie. Ja w czasie aktualizacji robilem U stop gory i nie bylo problemu - wiec wystartowalem sobie ponownie. Ale widocznie poprzednim razem bylem juz za brama, bo tez utknalem.

    Jakim cudem ostatnie poprawki typu "Grafika budynku Zaawansowanego Warsztatu Ślusarza została dostosowana" zepsuly wyprawy? Tam juz chyba nikt nie panuje nad tym kodem...

  10. #20
    Odkrywca Awatar Jurek12345
    Dołączył
    27.03.2012
    Posty
    960
    Serwer
    Czarci Gaj
    W Wielkiej Bitwie brak dynamitu na początku, przy szybkim dropie trzeba ubić te obozy na dole żeby dostać się do twierdzy, po jej zniszczeniu jest odłamek do zrobienia dynamitu

Odpowiedz w tym wątku
Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.