za
Za
Przeciw
za
bardzo dobry pomysł. Proponuję wdrożyć![]()
Za![]()
fajny pomysł![]()
Gdyby ktoś zapomniał, to przypomnę, że jedne premie robią się kilkadziesiąt sekund, a inne kilkadziesiąt minut, tak czy siak na jedno wyjdzie, bo wątpię żeby ktoś siedział na mapie scenariusza/wyprawy czekając powiedzmy 10 minut aż zrobi się premia, dla zasady wróci na wyspę i coś tam poklika czy przejrzy handel (do przykładu).
Poza tym patrząc na wielu graczy którzy osiągnęli w osiągnięciach 1000 scenariuszy czy 1 milion surowców z nich, to można powiedzieć że negatywnie nie wpłynęło to na ich grę, po prostu przez te 8 lat grania trzeba się do wielu rzeczy przyzwyczaić.
Jestem na nie.
Jestem za, statek mógłby być połączony z magazynem prowiantu i premiami na niego rzuconymi, na pewno ułatwiłoby to rozgrywkę.
Dobry pomysł jestem za![]()
Mega, na komórce będzie łatwiej.![]()
Pozwolę sobie zacytować odpowiedź na ten temat z innego wątku:
MOD_Victoria proszę zwróć uwagę na datę, kiedy przytoczony przez Ciebie wątek został tu umieszczony. Oraz na to, że jest on zamknięty. Kolejną kwestią jest to, że jednak te wątki różnią się. Ponadto przedstawiony problem jest dosyć istotny - stąd oczekuję wsparcia ze strony moderatorów. Przytaczanie wątku będącego odniesieniem do kwestii handlu, w dodatku z błędnym komentarzem o analogiczności danych funkcji, wprowadza tylko zamieszanie.
Z poważaniem.
PS. Proszę sobie wyobrazić, że jeśli w założeniu jest to statek - środek transportu, to mógłby zabierać ze sobą dany surowiec.
Ostatnio edytowane przez broda102 ; 02.02.2020 o 20:54