Chciałbym zauważyć, że w porównaniu od zeszłego mamy więcej odkrywców i premię od znajomego, bo ona pojawiła się chyba dopiero w okolicach Wielkanocy. Teoretycznie jest więcej do wydania, ale ...,. No własnie ale. Paczka generał - Anslem. Na dzień dzisiejszy to nawet jeden jest za dużo. Ja w każdym bądź razie nie zawsze go zabieram. "Fajne" 3 drzewa farma kwiatków zamiast 1 mamy 11. Tylko, że czas trwania premii to tylko 4 godziny raz na 2 dni (po kupnie 3 i podniesieniu kwiatkami).Nie wiem jak to można wpleść w łańcuch, aby miało to długotrwały sens. Cukiernik - nawet 3 sztuki koszt koszmarny- też podniesienie kwiatkami - premie takie sobie (oprócz może strzałek, ale to łączny koszt 8300 kwiatków), a czas produkcji jeszcze lepszy. Nowy kwatermistrz, geolog tego każdy ma chyba pod dostatkiem. Uroczy ogród mam, ale do czego on służy nie odkryłem. Stacja pogody i obserwatorium tez leżą odłogiem. Lista, więc u mnie bardzo się skróciła i kwiatków wystarczy. Kupuję odkrywców i stanicę , może jednego cukiernika pod warunkiem, że będzie mnie stac na maksymalne ulepszenie. A jeśli nie będzie bonusów do doświadczenia to doładowania najprościej będzie zdobyć wirem lub skarbem na jeziorze.
Ostatnio edytowane przez sloslo57 ; 01.02.2020 o 00:09
czytać że coś się utrudnia bo ''koncepcja'' tego eventu jest inna, więc farmy działają wolniej, odkrywcy przynoszą mniej (w opcji dla zwykłych ludzi wysyłających ich raz dziennie a nie nolajfów siedzących pół dnia) i jeszcze rozkminiać czy coś się da kupić czy nie to jakby po napluciu na głowę udawać że deszcz pada
oni na etapie obumierania gry ględzą coś o wykazywaniu zespołowego zaangażowania (który ma ułatwić zbieranie kwiatów i zakupy? LOL) jak nie ma do kogo buzi otworzyć całymi godzinami poza handlem, nieźle ich wywaliło w kosmos i w stanie nieważkości-bezmyślności zapomnieli o grawitacji i prawie ciążenia
do tego z tyłka wzięte pomysły na paczki z niepotrzebnymi generałami, odkrywcami i śmieciami zapychającymi gwiazdę-czemu chcecie by tak ŹLE zapamiętać lata zabawy przy setach, watro było tak się ze...zdekatyzować dla kasy? eeeech
Zabieranie nagród odkrywcom, to strzał w pysk dla graczy którzy są od lat.
Kupcie dużo jutro i tak to będzie warte miskę ryżu. Pozdrawiam.
Prosiłabym o wyrażanie swoich opinii w sposób kulturalny i nie naruszający zasad. Post z wulgaryzmami i odniesienia do niego zostały usunięte.
czy masz dwoch czy 70 odkrywców, czy grasz rok czy od poczatku, wszystko to jest nie wazne, wazne sa pieniadze ktore wpadaja za klejki i pakieciki.
A slepa banda mozgowcow na gorze nie dostrzega ze graczy ubywa bo gra momentami staje sie nudna z braku nowych atrakcji a nie tylko eventow ktore sa coraz mniej atrakcyjne.Wszystko podrozyli i wydluzyli czyli olali nowych graczy a postawili na kase.
Właśnie się zastanawiam czy nie podać ich do Sądu w Brukseli bo to ostatnio takie modne. Niech najpierw przeczytają swój regulamin.
a co sadzicie o tych nowych budynkach - bo jakaś cisza o nich do tej pory - chodzi mi o cukiernika i o czekoladę co "Skraca czas produkcji w Magazynie Prowiantu o 10x przez 4 godziny" i o drzewko miłości co daje premie +1000% ??????? (dane z wiki) Czy na testowym tez tak było?
Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
A SERWERY i tak powinny być połączone..