mnie wystarczy , ze wróce do gry, dwa wikendowe dni to conajmniej 20 mln pd ... tego nie oddadza
![]()
mnie wystarczy , ze wróce do gry, dwa wikendowe dni to conajmniej 20 mln pd ... tego nie oddadza
![]()
Masakra jakaś, od wczoraj brak możliwości zalogowania
dalej to samo czyli do jutra nic sie niezmieni bo jest weekend i maja to w nosie , pewnie jak beda mieli zakonczyc ta gre tak samo zrobia. Ide na rower ladna pogoda szkoda wylewania zlosci na kogos kto ma cie gleboko w powazaniu
W punkt ! Pięknej niedzieli.
ja do 13,30 miałem grę, nagle wyskoczył komunikat ze serwer jest przeciążony i też, już nie mogę wejść do gry,
![]()
i nie tylko ty z3nfist - wiecej jest takich co dziaja juz maja problem z grą
Ja tak mam od 10.01.2020 od rana i dostałem standardowo:
korespondencja z Supportem została wycięta. Proszę o niepublikowanie w przyszłości korespondencji z Supportem, moderatorami lub administratorami gry na forum publicznym, gdyż jest to zabronione ze względu na to iż może zawierać poufne informacje.
---------------------------------------------------
http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie
żeby bylo smieszniej pisalem w zgloszeniu ze czyscilem zmienilem nawet kompa i dostawce internetu
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 27.01.2020 o 19:59
Problem się rozszeża, ja wciąż mogę na wyspę wejść ale na przygodę już nie :/
od piątku nie mogłem wejść na przygodę do gry tak od 10 minut nie mogę i do gry.
Przypominam §4 ust. 4 Zasad ogólnych:
Żeby nie było później kłopotów...W związku z tym, że korespondencja z obsługą gry i moderatorami może zawierać poufne informacje, jej publikowanie na forum i/lub w grze jest niedozwolone i może doprowadzić nawet do blokady konta. Nie ma znaczenia, czy zacytowana treść zawiera całą korespondencję czy tylko jej fragment.
Co do tematu - czy to nie jest tak, że rozpoczęto wyłączanie serwerów w związku z końcem gry..?
Ostatnio edytowane przez Glavo ; 12.01.2020 o 15:26 Powód: dopisek