Strona 1 z 35 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 345

Wątek: Serwer Kolonia - problem z logowaniem - styczeń 2020

  1. #1
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    06.08.2012
    Posty
    17
    Serwer
    Kolonia

    Serwer Kolonia - problem z logowaniem - styczeń 2020

    U mnie problemy z zalogowaniem :/ ma każdej przeglądarce to samo.
    EDIT:
    hmm, naprawiło się, po paru minutach.
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 27.01.2020 o 19:16 Powód: korekta tematu

  2. #2
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    04.07.2012
    Posty
    369
    Serwer
    Kolonia
    czyżby serwer Kolonia padł, podczas ładowania ,

    wyskakuje POŁĄCZENIE ZOSTAŁO PRZERWANE


  3. #3
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    12.03.2012
    Posty
    27
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez z3nfist Zobacz posta
    czyżby serwer Kolonia padł, podczas ładowania , wyskakuje POŁĄCZENIE ZOSTAŁO PRZERWANE
    Z3n u mnie to samo zalogowałem się 5 minut posiedziałem zacząłem wczytywać wyspę przyjaciela i wywaliło a teraz nie można wejść do gry :P Bo połączenie zerwane :PP

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    16.07.2012
    Posty
    99
    Serwer
    Kolonia
    zalogowac sie nie da ;(
    wyspa w permanentnej przebudowie

  5. #5
    Początkujący Odkrywca Awatar M0rdechaj
    Dołączył
    07.03.2012
    Posty
    308
    Serwer
    Kolonia
    Zaktualizujcie sobie flash playera dla firefoxa i chrome, u mnie kiedyś pomogło.

  6. #6
    Osadnik
    Dołączył
    03.09.2012
    Posty
    36
    Serwer
    Kolonia
    Witam od rana niemoge sie zalogowac ten sam problem

  7. #7
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    12.03.2012
    Posty
    1
    Serwer
    Kolonia
    witam, u mnie ten sam problem. Od 2h nie moge sie zalogować na konto

  8. #8
    Osadnik
    Dołączył
    03.09.2012
    Posty
    36
    Serwer
    Kolonia
    Ja wyczyscilem cache ze wszystkich przegladarek i tez z flesza i to samo wiec jest to problem u nich:[ niestety trzeba czekac az laskawie zwalcza problem bo widac ze go tylko standardowo podreperowali lecz nienaprawili a premka leci i nici z niej:] pozdrawiam i czekam

  9. #9
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    31.05.2012
    Posty
    15
    Serwer
    Kolonia
    u mnie ten sam problem

  10. #10
    Osadnik
    Dołączył
    03.09.2012
    Posty
    36
    Serwer
    Kolonia
    niestety dalej to samo czyli lipa z zalogowaniem

Strona 1 z 35 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.