Walentynki w Nowym Roku, zaczynają się od zmroku,
Złota Góra - serwer z Polski, zawsze wesoła, wolna od troski..
Boski Hulito na g1 dokazuje, może dziś fotkę od settlerki upoluje,
Deagostini krzyczy za Julką, by pokroiła czosnek z cebulką,
Lord Crain już nie szuka żony bo został w realu udomowiony,
Elantra też się uspokoiła bo Walentego usidliła,
Tarczyńca na forum nie tworzy ankietek, zrobił się z niego mały kokietek
Bonito codziennie z Marzenką pisze, w Walentynki czas przerwać ciszę!
Zeusek nawet nie jest tak srogi - dla ukochanej lepi pierogi,
Duszek też banów nikomu nie da, bo w tym dniu miłością epatować trzeba <3
Dagusia jest bardzo roześmiana, bo w swoim 80. levelu jest zakochana!
Achamian ją goni i złapać nie może, kto biedakowi w tym dopomoże?
W święto miłości powiem Ci szczerze, zapomnij o settlersowym bajerze,
Zamknij laptopa, odstrzel się modnie i i po ukochaną pędź swobodnie!
Zostaw przygody, odkrywców, wyprawy - w realu słodkie załatwiaj sprawy!
Ostatnio edytowane przez Elantra ; 16.01.2020 o 22:02
Jaka wspaniała twórczość, myślę, że ten projekt wyszedł Marzence genialnie ! Nie znałam jeszcze piekniejszej kreatywności !
1000 kleju w nagrodę to mało, nic chyba by mi nie poprawiło humoru tak jak widok Davida Hasselhofa na walentynkowej wyspie miłości
kicz to też sztuka więc wielkie gratki za genialny pomysł, chyba że tak wyszło przypadkiem, to gratulacje ale małe
Jaka wspaniała twórczość, myślę, że ten projekt wyszedł Marzence genialnie ! Nie znałam jeszcze piekniejszej kreatywności !
Zamieszczone przez Aruzus
1000 kleju w nagrodę to mało, nic chyba by mi nie poprawiło humoru tak jak widok Davida Hasselhofa na walentynkowej wyspie miłości
kicz to też sztuka więc wielkie gratki za genialny pomysł, chyba że tak wyszło przypadkiem, to gratulacje ale małe
Dziękuję Wam za miłe słowa i cieszę się, że udało mi się przyprawić Was o uśmiech przypadku tam nie ma, wszystko było przemyślane
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.