Witam
Czy ma ktoś jeszcze problem z wejściem do gry?
Wczoraj wszystko było ok a dziś gra ładuje się już 15 min i nic
Witam
Czy ma ktoś jeszcze problem z wejściem do gry?
Wczoraj wszystko było ok a dziś gra ładuje się już 15 min i nic
Byc moze przejsciowa czkawka, u mnie w tym samym czasie ruszylo bez wiekszych problemow...
Witam serdecznie!
Opisany problem może być spowodowany błędnymi lub/i nieaktualnymi danymi w pamięci podręcznej (tzw. cache) Twojej przeglądarki lub Flash Playera.
Aby mieć pewność, że korzystasz z aktualnej wersji gry, zalecamy regularnie czyścić pamięć podręczną przeglądarki internetowej, a ponadto skorzystać z instrukcji umieszczonych poniżej.
Pamiętaj, aby wylogować się z gry na co najmniej 15 minut i zamknąć stronę przed wykonywaniem tych czynności. Następnie zrestartuj przeglądarkę i zaloguj się ponownie.
Instrukcja, jak wyczyścić cache Flash Playera:
- przejdź proszę na ten adres: http://www.macromedia.com/support/do...manager07.html
- poczekaj aż załaduje się Panel Ustawienia przechowywania witryn internetowych
- kliknij w nim na "Usuń wszystkie" i potwierdź swój wybór
Instrukcja czyszczenia pamięci DNS:
1) uruchom wiersz poleceń
Start -> Uruchom -> wpisz "cmd" i zatwierdź
2) wpisz "ipconfig /flushdns" i zatwierdź
Warto również zalogować się do gry, korzystając z innej przeglądarki. Polecam Microsoft Edge!
Pozdrawiam,
BB_Penelopa
Ale to nie tylko w przeglądarce były problemy bo nawet gościu ze steam też miał problem z tym to raz a dwa każdy próbował na różnych przeglądarkach a nawet na telefonach więc prosiłbym sprawdzić co było przyczyną. I to się zdarzyło tylko dzisiaj nagle parę osób wywaliło z serwera potem problemy z wejściem do gry z różnych możliwych źródeł (przeglądarki, telefony, oraz platformy dystrybucji cyfrowej typu steam). Tym bardziej że sam problem się rozwiązał a nikt nic nie czyścił po 5 minutach dało rade wejść do gry xD
Ostatnio edytowane przez In5an1aC ; 02.01.2020 o 14:53
Czyli to nie tylko u mnie ten problem że od wczoraj wieczorem nie można się zalogowac, eh tradycja musi być
I tak uprzedze ciastka wyczyscilem, dywan wytrzepalem kota podlałem i kwiatki nakarmiłem i dalej nic ...
Nawet innego kompa i neta próbowałem i też ZERO efektu
Ale licze na promo na klejki to pewnie będzie działać im jak zwykle bezbłędnie <haha>
No brawo kolejny dzien walki i dalej nic, zero efektu - postęp logowania zatrzymuje sie w połowie paska postepu i tyle.
Wszystko próbowałem i zero efektu,
Ciekawe czy uda się kiedyś jeszcze zalogowac <haha>
Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 27.01.2020 o 19:21 Powód: połączenie postów
Zrozum że nie u wszystkich występuje problem. Ja dzisiaj znowu włączyłem gre 5 minut temu na mozilli pograłem dwie minuty i wywaliło mnie po czym nie moge wejść do gry bo wyskakuje że połączenie z serwerem zostało przerwane itp itd. Dobra ponowna próba lecz na telefonie ale nie na wi-fi tylko LTE zaznaczam LTE na przeglądarce puffin i dalej to samo więc nie jest to wina przeglądarki ani sieci domowej itp. Ten problem występuje od strony serwera..
Wiadomo już coś? też nie mogę się zalogować, a wszystko poczyściłam co mogłam..