właśnie ukończyłem przed upływem zalecanego czasu (poniżej 1h) brakowało 2 min do przekroczenia i nie zaliczyło osiągnięć , zrobiłem relog i inne wymagane czary i nic
właśnie ukończyłem przed upływem zalecanego czasu (poniżej 1h) brakowało 2 min do przekroczenia i nie zaliczyło osiągnięć , zrobiłem relog i inne wymagane czary i nic
trzeba było użyć mapy gwiezdnej i kilku msw - ja to robilem nie 58 minut ale 21 od odpalenia do zakończenia i zaliczylo
Milczenie Jaghutów przesycała ironia...
A SERWERY i tak powinny być połączone..
Jak od odpalenia przygody do powrotu na wyspę nie minęła 1h to zalicza. Musiałeś przekroczyć ten czas.
klikając POWRÓT widziałem czas do zakończenia było 7.23.02 bo wiedziałem że zmarnowałem trochę czasu ok 10 min (problemy z netem , dlatego obserwowałem zegar) więc jestem pewien że czasu nie przekroczyłem
Wy przynajmniej robicie El Chupacabra, a ja po raz 12 z rzędu (w przeciągu ostatniego tygodnia) wylosowałem Najazd wikingów... (nigdy wcześniej zwykłych przewodników nie losowałem). Pech, czy szansa na wylosowanie El Chupacabra jest mniejsza niż Najazd wikingów?
U mnie leży 2szt w gwieździe od sezonu wypraw, bo szczególnie mi sie tego robić nie chciało, to teraz mam akurat![]()