Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Błąd odkrywców

  1. #11
    Początkujący Odkrywca Awatar Freha
    Dołączył
    21.04.2012
    Posty
    350
    Serwer
    Nowy Świat
    u mnie jedna panna była taka upośledzona, zauważyłam w gwieździe, że nie była przypisana do zadania. Wysłałam ponownie i przestała wariować.

  2. #12
    Osadnik
    Dołączył
    20.12.2015
    Posty
    66
    Serwer
    Złota Góra
    U mnie nie chodzą prawidłowo:
    Dzielna odkrywczyni,
    Żądna przygód odkrywczyni,
    Szczęśliwy odkrywca,
    Zoe.
    Już ich nawet nie puszczam, ale oni nawet nie puszczeni sami przychodzą i przychodzą i przychodzą oczywiście nic nie przynoszą.

  3. #13
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    29.09.2014
    Posty
    1
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No ja zobaczę jutro, bo puściłam ich przed 14:00

  4. #14
    Osadnik
    Dołączył
    13.03.2012
    Posty
    57
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Wracanie odkrywców co 2min jest w....... ii automatyczne mrożenie gry. Jak zawsze porażka

  5. #15
    Osadnik
    Dołączył
    21.11.2012
    Posty
    43
    Serwer
    Nowy Świat
    Nie wiem jak jest po wylogowaniu, ale w czasie gry to jakaś tragedia. Nie ma sensu ich puszczać, bo za chwilę masowo wracają aż komp się tnie, bo wtyczka plugin container rośnie do olbrzymich rozmiarów i zapycha pamięć.
    Póki co to niech informatycy BB sami sobie grają.

  6. #16
    Początkujący Odkrywca Awatar The_BEAST_r10
    Dołączył
    19.12.2012
    Posty
    327
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    A bo to jest taki sam problem jak z prestiżową premią od znajomego, odkrywcy wysłani przed rzuceniem jej wracają szybciej niż powinni, ale gra tego nie widzi, dlatego po powrocie nie mamy wiadomości a oni nadal się pokazują jak wracają i w kółko to samo, dopiero po normalnym ich czasie i przyniesieniu łupów można ich puszczać bez jakiegokolwiek problemu i obawy że zaraz wrócą. Tu nic nie pomoże wylogowywanie ani czyszczenie ciasteczek, trzeba odczekać ich normalny czas przyjścia i tyle.

  7. #17
    Osadnik
    Dołączył
    16.08.2012
    Posty
    70
    Serwer
    Kolonia
    U mnie ten sam problem z odkrywcami.

  8. #18
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    27.09.2016
    Posty
    5
    Serwer
    Kolonia
    U mnie ten sam problem z odkrywcami
    Dodatkowo nie można wykupić budynku na nowym targowisku gildii

  9. #19
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    10.06.2012
    Posty
    5
    Serwer
    Czarci Gaj
    Widzę że dalej nic nie robią ja już mam problem wysyłaniem generałów na przygody bo po zaznaczeniu ich włacza się ze odkrywcy wracają i wszystko się anuluje z wysylaniem ,chore potem przeprosza dadzą jakies ochłapy i będą namawiać aby klejnoty kupować .

  10. #20
    Początkujący Odkrywca Awatar The_BEAST_r10
    Dołączył
    19.12.2012
    Posty
    327
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Krzysiek495 Zobacz posta
    Widzę że dalej nic nie robią ja już mam problem wysyłaniem generałów na przygody bo po zaznaczeniu ich włacza się ze odkrywcy wracają i wszystko się anuluje z wysylaniem ,chore potem przeprosza dadzą jakies ochłapy i będą namawiać aby klejnoty kupować .
    Albo nas zostawią z tym problemem na weekend.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.