Co się stało? Jeżeli potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy - zgłoś się do Supportu lub też, jeżeli miało miejsce nieodpowiednie zachowanie, proszę, zrób zrzut ekranu i podeślij do supportu lub bezpośrednio do mnie poprzez wiadomość prywatną.
Witaj Sz. P Penelopo zespołu Ubisoft BB !
No z tego jakie wnioski wyciągnąłem z wczoraj to sprawa jest poważna. Jeśli chodzi o support to nie wiem czy mi pomoże w tej sytuacji choć tak naprawdę może mnie całkowicie olać. Chciałbym poprosić Was o to żebyście na spokojnie przejrzali czat i jak możecie te sprawę załagodzić czy można ją załagodzić o to jest pytanie?( Czy jest możliwość zaangażowania ludzi? - Wasza decyzja więc zaakceptujemy jakie kroki podejmiecie tylko proszę o nie odrzucenie tego.)
Życzę wspaniałego wieczoru i najwspanialszego dnia dziś i jutro oraz na kolejne dni z gorącymi pozdrowieniami dla Ciebie i pracowników!
Z Poważnieniem!
Cesarstwo Cezara.
Witaj Sz. P Penelopo zespołu Ubisoft BB !
No z tego jakie wnioski wyciągnąłem z wczoraj to sprawa jest poważna. Jeśli chodzi o support to nie wiem czy mi pomoże w tej sytuacji choć tak naprawdę może mnie całkowicie olać. Chciałbym poprosić Was o to żebyście na spokojnie przejrzali czat i jak możecie te sprawę załagodzić czy można ją załagodzić o to jest pytanie?( Czy jest możliwość zaangażowania ludzi? - Wasza decyzja więc zaakceptujemy jakie kroki podejmiecie tylko proszę o nie odrzucenie tego.)
Życzę wspaniałego wieczoru i najwspanialszego dnia dziś i jutro oraz na kolejne dni z gorącymi pozdrowieniami dla Ciebie i pracowników!
Z Poważnieniem!
Cesarstwo Cezara.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.