Odpowiedz w tym wątku
Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 66

Wątek: Premia dla znajomego - błędy

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez vlad1997 Zobacz posta
    U mnie odkrywcy zapętleni. Porażka . Zawsze coś się sypie na eventach ale przecież to już norma . Czy BB przewidują rekompensate ?
    dostaniesz rekompensate taka , ze ja od tygodnia nie moge wejsc na swoje podstawowe konto.... ciekawe jaka ja dostane rekompensate

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    nowy event - nowe bledy
    po wyslaniu szczesliwego odkrywcy/tubylczego zwiadowcy/nieustraszonego odkrywcy i wejsciu na przygode lub wyspe znajomego to po powrocie WSZYSCY wracaja do gwiazdy z powiadomieniem , ze zakonczyli poszukiwania i brak znalezionego skarbu

konkur4
    Cytat Zamieszczone przez Zouzofia Zobacz posta
    nowy event - nowe bledy
    po wyslaniu szczesliwego odkrywcy/tubylczego zwiadowcy/nieustraszonego odkrywcy i wejsciu na przygode lub wyspe znajomego to po powrocie WSZYSCY wracaja do gwiazdy z powiadomieniem , ze zakonczyli poszukiwania i brak znalezionego skarbu
    No faktycznie, nowe... temat znany od wprowadzenia premii dla znajomego. Wystarczy się wylogować na 20 minut, i wszystko wraca do normy.

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez konkur4 Zobacz posta
    No faktycznie, nowe... temat znany od wprowadzenia premii dla znajomego. Wystarczy się wylogować na 20 minut, i wszystko wraca do normy.
    Witam serdecznie!

Zgadza się - przy tego typu błędach proszę o wylogowanie się z gry na około 20 minut, powinno pomóc.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 24.10.2019 o 15:35

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Prestiżowa premia dla znajomego i bug z wracającymi odkrywcami

Witam

Kupiłem prestiżową premię dla znajomego i wymieniłem ze znajomym z gildii, no i zrobił się bug z odkrywcami ci którzy wracają z poszukiwań mają puste dropy a raczej ich nie mają nic kwiatów i surowców, wysyłani ponownie wracają za minutę lub krócej i nie da się nic zrobić, proszę o jakąś pomoc administrację i pomoc techniczną próbowałem się wylogowywać ale problem sie powtarza .... masakra finisz eventu a tu takie coś.

Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    bug jest znany, musisz zamknąć grę, usunąć ciasteczka i zamknąć przeglądarkę na jakiś czas, pół godziny powinno wystarczyć

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Już chyba jest ok zobaczę jeszcze rano jak będzie

Moderator Forum Awatar MOD_Victoria
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez gilgalad_pl Zobacz posta
    bug jest znany, musisz zamknąć grę, usunąć ciasteczka i zamknąć przeglądarkę na jakiś czas, pół godziny powinno wystarczyć
    Potwierdzam. Wystarczy 20 minut. Nie zawsze też trzeba się wylogowywać, czasami wystarczy "przesiedzieć" tyle na przygodzie (bez zmian stref w międzyczasie).
    Tematy połączono.

Znane błędy:
    1. Problem z zapętlonymi odkrywcami - numer błędu [23260] --->> powyżej obejście problemu
    2. Problem z niewłaściwym czasem rekrutacji jednostek w koszarach i produkcji premii w magazynach prowiantu - problem rozwiązany 15.10.2019
    3. Inne?
    Ostatnio edytowane przez MOD_Victoria ; 15.05.2020 o 17:52

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    To raczej nie zadziała. Bywałam długo na przygodzie chociaż fakt czasu nie liczyłam, raz przy tym błędzie wylogowałam się na całą noc i rano nadal był. Jedynym dla mnie pewnym do tej pory działaniem jest wyczyszczenie ciastek i zamknięcie przeglądarki na 20 min. Najlepiej to zamkniecie zrobić za pomocą menedżera zadań, a nie krzyżyka, bo z jakiegoś powodu to lepiej działa na błędy. Po tym nigdy problemu nie było.
    Cytat Zamieszczone przez Airtom Zobacz posta
    jedyna aktualizacja działająca poprawnie to aktualizacja godziny końca aktualizacji.... przypadek..?

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Kolonia

Śmiały Odkrywca.. przynosi coś , czy...

czy tylko rechocze jak głuptak...

dziwne, ze taki bubel nam dali,
    ani wiadomości na pocztę niema, ani nic, tylko ten rechot.. eh

Zwracam honor,
    wyszkolony na fasolandie
    a przyniosl to:

Śmialy Grubas

Temat do zamknięcia...
    Ostatnio edytowane przez z3nfist ; 06.09.2020 o 19:27 Powód: Temat do zamknięcia...

Odpowiedz w tym wątku
Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów