Chciałam skorzystać z happy hour ale ciagle mam ten sam kominikat, że podczas wczytywania sklepu wystapił błąd. Czy to tylko mój problem, czy jakiś kłopot po stronie twórców?
Chciałam skorzystać z happy hour ale ciagle mam ten sam kominikat, że podczas wczytywania sklepu wystapił błąd. Czy to tylko mój problem, czy jakiś kłopot po stronie twórców?
no ja tez mam ten sam problem, myslalem , ze to tylko u mnie
nie da się wdusić ikonki no nie? znaczy klikana jest podświetla się ale jakby nie było gdzie prowadzić linkiem. I zabawne ze wszystko inne z menu działa tylko nie sklep
kurka wodna , juz trzeci raz z rzedu (dzien) nie moge wejsc do sklepu , czy tak bedzie zawsze ?
I najlepsze ze zaden administrator milczy takze smiem twierdzic ze maja nas głęboko w d e powazaniu
bo to niedziela niehandlowa![]()
"Everybody lies"
Dzień dobry!
Rozumiem, że w niektórych przypadkach chcecie się upewnić, czy ktoś jeszcze ma podobny problem, czy też jest to indywidualny przypadek.. Ale w przypadku płatności, niezależnie od skali zjawiska, najlepiej od razu pisać do Supportu, za pośrednictwem formularza kontaktowego, który znajduje się na stronie głownej lub mailowo, pod adresem:
account.support@thesettlersonline.pl
Wymieniając maile z Supportem najlepiej zachować ciągłość korespondencji, jak też dołączyć dane id identyfikatora transakcji, oraz datę dokonania zakupu klejnotów wraz z ewentualnymi screenami.
Pozdrawiam
MOD_Victoria