Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Stacja Pogody

  1. #1
    Odkrywca
    Dołączył
    04.03.2012
    Posty
    953
    Serwer
    Słoneczny Gród

    Stacja Pogody

    Prawdopodobnie przez stację pogody mogą występować błędy, tak mi jeden gracz podpowiedział.
    Wystarczy tylko ją mieć na wyspie wybudowaną i możecie się spodziewać innego wyniku starcia.
    Nie miałem żadnej aktywnej premii strefowej poza stanicą.
    A może to zwykły błąd, choć znajomy robił Skarb Wiedzy i nie miał problemów.

    W poniższym przykładzie KA nie powinni zginąć, a poległo parę sztuk.
    Zgłoszenie wysłane, na wiosnę spodziewam się odpowiedzi.

    Spoiler

  2. #2
    Osadnik
    Dołączył
    02.03.2015
    Posty
    103
    Serwer
    Złota Góra
    a może zaatakowałeś generałem bez potężnej szarży?

  3. #3
    Odkrywca
    Dołączył
    04.03.2012
    Posty
    953
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Potężna szarża 1/3 tak mam w tej chwili w tym atakującym generale.

  4. #4
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    28.05.2013
    Posty
    299
    Serwer
    Nowy Świat
    bez 3/3 nie masz obszarowych dla rycerzy, wiec tym razem to raczej twój błąd a nie ich

  5. #5
    Osadnik
    Dołączył
    02.03.2015
    Posty
    103
    Serwer
    Złota Góra
    czyli wszystko się zgadza, według symulatora możesz stracić 0-44 KA więc to nie jest błąd gry

  6. #6
    Odkrywca
    Dołączył
    04.03.2012
    Posty
    953
    Serwer
    Słoneczny Gród
    edit

    chyba jednak coś w tym jest, macie rację.
    Zmieniony atak, bez rycerzy.
    Nie wszystkie symulatory są idealne.
    Ostatnio edytowane przez krotos666 ; 12.03.2019 o 00:17

  7. #7
    Generał Awatar set2g
    Dołączył
    25.02.2012
    Posty
    4,150
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zostali ci Pustynni strzelcy, którzy atakują najsłabszy cel czyli KA.
    To że oni przeżyli wynika tylko z tego że nie ubiły ich jednostki z pierwszą inicjatywą KA i Ryc. Wpływ na to może miec umiejętność Potężna szarża. Bez 3/3 nie mamy pewnej obszarówki więc sporo dmg może przepaść.

  8. #8
    Odkrywca
    Dołączył
    04.03.2012
    Posty
    953
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Napisałem do autora symulatora przekazując mu Wasze uwagi,
    na drugi dzień od odczytania wiadomości poprawił błąd
    i teraz widać jak na dłoni, że w moim ataku kilka KA polegnie.
    Dzięki za wskazówki.
    Ale ta wersja symulatora na kompa (nie online) przypadła mi do gustu.
    Teraz pokazuje tak:

    Spoiler


    Temat można zamknąć i zarchiwizować

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.