Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: Problem z logowaniem powrócił ?

  1. #11
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    10.08.2012
    Posty
    2
    Serwer
    Czarci Gaj

    Problem z ładowaniem gry

    Cześć, nie mogę dostać się na wyspę:



    Ładowanie zatrzymuje się zawsze w tym samym momencie. Sprawdzałem Firefox/Chrome/Opera.
    Zakutalizowałem flash: https://get.adobe.com/pl/flashplayer

    Pobrałem też wersję na pc ale ona zupełnie nie działa.

  2. #12
    Osadnik Awatar Dance69
    Dołączył
    24.09.2012
    Posty
    44
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    a wasza przepustowość neta? ale taka realna a nie tą co macie na umowie? i sprzęt?
    Mi gra się ładuje w 45sek....
    Zazwsze można sprobowac zminimalizowac i powrócić przegladarke...

  3. #13
    Początkujący Odkrywca Awatar The_BEAST_r10
    Dołączył
    19.12.2012
    Posty
    317
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    No najważniejszy jest ping.
    Jeśli dochodzi do 30ms to jeszcze jest w normie, ale powyżej tego będą problemy.

    Tu możecie sobie sprawdzić waszego neta i ping.

  4. #14
    Osadnik
    Dołączył
    12.08.2014
    Posty
    88
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dokładnie problem z logowaniem wrócił.....
    Przed meczem el clasico wyskoczył komunikat o odświeżeniu strony - okey - odświeżyłem i ide oglądać mecz. Przychodze w przerwie haah pasek ładowania w połowie i stoi.
    Brawo brawo wy brawo za spie....... gry

  5. #15
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    06.09.2017
    Posty
    23
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez Fafaq Zobacz posta
    [...] el clasico [...]
    Swoją drogą cudne bęcki drugi raz w tygodniu

  6. #16
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    24.10.2012
    Posty
    1
    Serwer
    Nowy Świat
    Też nie mogę sie zalogować. Co będzie jak ja tylko rano mogę ogarnąć gre? Wieczorem nie mam czasu żeby się zalogować. Przepadnie dzień logowania?

  7. #17
    Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Dołączył
    23.07.2015
    Posty
    4,963
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez jutrzejsza Zobacz posta
    Też nie mogę sie zalogować. Co będzie jak ja tylko rano mogę ogarnąć gre? Wieczorem nie mam czasu żeby się zalogować. Przepadnie dzień logowania?

    Witam serdecznie!

    Proszę o informację jak teraz wygląda sytuacja.

    Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

  8. #18
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    17.08.2016
    Posty
    7
    Serwer
    Kolonia
    Sytuacja wcale nie wygląda. Nie mogę się zalogować od dwóch godzin.

  9. #19
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    17.08.2016
    Posty
    7
    Serwer
    Kolonia
    udało się zalogować - tlko dlaczego to zawsze musi być na zasadzie "udawania się" ?

  10. #20
    Osadnik
    Dołączył
    13.10.2012
    Posty
    42
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie mogę się zalogować. Ładowanie wisi tak jakby dane od serwera gry nie dochodziły.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.