Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Nie mogę uruchomić gry

  1. #1
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    04.11.2018
    Posty
    1
    Serwer
    Złota Góra

    Nie mogę uruchomić gry

    Dzień dobry, od wczoraj nie mogę uruchomić gry. Wyświetla mi się ekran ładowania, do pewnego momentu jest postęp, po czym zatrzymuje się. Próbowałam na innym komputerze - ta sama sytuacja.

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    27.12.2018
    Posty
    1
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam to samo

  3. #3
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    03.01.2019
    Posty
    4
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    To chyba jest ogólny problem , z logowaniem i uruchomieniem , gry . Zaczyna się weekend więcej osób gra obciążenie serwera . Więc super się zapowiada

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    163
    Serwer
    Czarci Gaj
    umnie co chwile mlotokwy dzisiaj sie pojawia uruchomilem juz kilka razy neta i kompa i dalej wyskakuje
    polaczenie z netem jest inne strony dzialaja dobrze
    ladowanie tez dlugo trwa

  5. #5
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    163
    Serwer
    Czarci Gaj
    na czacie gry juz tez widze pojawiaja sie wpisy o braku polaczenia
    znaczy sie ze ewent sie zbliza i zas beda konserwy zamiast kwiatkow

  6. #6
    Osadnik Awatar Dance69
    Dołączył
    24.09.2012
    Posty
    40
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Sprawdźcie swoje komputery i łącza internetowe....

  7. #7
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    04.05.2017
    Posty
    11
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez arko19752012 Zobacz posta
    umnie co chwile mlotokwy dzisiaj sie pojawia uruchomilem juz kilka razy neta i kompa i dalej wyskakuje
    polaczenie z netem jest inne strony dzialaja dobrze
    ladowanie tez dlugo trwa
    Udało Ci się rozwiązać problem? Mam to samo...

  8. #8
    Początkujący Odkrywca Awatar Freha
    Dołączył
    21.04.2012
    Posty
    273
    Serwer
    Nowy Świat
    wywaliło mnie i nie mogę wbić ponownie. Pasek postępu utknął sobie radośnie w połowie i już z 10 minut sobie wisi

    edit: po 15 minutach wpuściło mnie- szaleństwo
    Ostatnio edytowane przez Freha ; 12.02.2019 o 20:50

  9. #9
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    01.01.2013
    Posty
    25
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    aha zapowiada się konserwa konserwy, brawo

  10. #10
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    15.01.2019
    Posty
    1
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja również mam z tym problem, od wczorajszego od 20 nie mogę się dostać do gry :/

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.