Odpowiedz w tym wątku
Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 262

Wątek: Problem z wejściem do gry

  1. #151
    Osadnik
    Dołączył
    16.08.2012
    Posty
    58
    Serwer
    Kolonia
    no i się udało

  2. #152
    Osadnik
    Dołączył
    05.06.2012
    Posty
    57
    Serwer
    Kolonia
    Zenuś, przeca tobie zawsze ponoć wchodzi :-))

  3. #153
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    31.05.2012
    Posty
    17
    Serwer
    Kolonia
    oddali nam grę, pewnie bylismy jednak grzeczni

  4. #154
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    07.11.2015
    Posty
    3
    Serwer
    Kolonia
    Zalogowalo, wywalilo a teraz pasek wisi.... Co znowu? ;(

  5. #155
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    29.09.2012
    Posty
    3
    Serwer
    Złota Góra
    Wyłącz tryb prywatny w przeglądarce,jeżeli masz włączony.Powinno pomóc.

  6. #156
    Osadnik
    Dołączył
    19.09.2012
    Posty
    40
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez mmonika123 Zobacz posta
    Cześć,

    mam pytanie co do tej porady
    _________
    Obejście (Chrome, Chromium, Opera i Vivaldi):
    Kliknij prawym przyciskiem myszy aplikację Chrome, Chromium, Opera i Vivaldi (na pulpicie)
    Kliknij "Właściwości"
    Pod zakładką „skrót” zobaczysz "element docelowy”
    W tej linii docelowej przewiń do końca i umieść jedno miejsce po tekście (NIE USUWAJ TEKSTU)
    Dodaj--disk-cache-size=1000000000 do parametrów
    Dodaj--- disk-cache-size=5000000000 --media-cache-size=5000000000 --disk-cache-dir="C:\chrome_cache"
    Klikninj "Zastosuj" i zaladuj ponownie grę
    _________

    Chodzi mi o to gdzie mam wpisać te drugą linijkę:
    Dodaj--- disk-cache-size=5000000000 --media-cache-size=5000000000 --disk-cache-dir="C:\chrome_cache" ?

    Tę wcześniejszą wpisuje w "elemencie docelowym" po spacji, ale nie wiem gdzie mam wpisać tę drugą?
    Nie widzę, by ktoś na to odpowiedział. Czyli GDZIE TO DRUGIE WPISAĆ?

  7. #157
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    08.03.2012
    Posty
    15
    Serwer
    Kolonia
    mnie na Kolonii się nie udało wejść od godziny 12:00 i w dalszym ciągu nie mogę dostać się do gry

  8. #158
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    12.08.2012
    Posty
    2
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja się poddaje, 2 godziny logowania i nic...

  9. #159
    Osadnik
    Dołączył
    19.09.2012
    Posty
    40
    Serwer
    Złota Góra
    nie wiem, czy cię to pocieszy, ale ja od niedzieli wejść nie mogę. Zrobiłem wszystko co popisał support, dodatkowo to co jest wątku odnośnie wolnego losowania i d... W dodatku te ich porady skończyły się tym, że flash nie działa dobrze np. w pue ZuS, bo przestał się wyświetlać podgląd dokumentu.
    Odinstalowałem jedną z przeglądarek oraz flasha i zainstalowałem ponownie aktualne wersje i też nic.

  10. #160
    Osadnik
    Dołączył
    26.02.2012
    Posty
    184
    Serwer
    Nowa Ziemia
    na operze nie działa ta ich gra....nie da siew zalogować pomimo ich beznadziejnych rad...

Odpowiedz w tym wątku
Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6 14 15 16 17 18 26 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.