Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: na niektorych budynkach niewidac x do zamkniecia okienka

  1. #1
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    120
    Serwer
    Czarci Gaj

    na niektorych budynkach niewidac x do zamkniecia okienka

    po otwarciu niektorych budynkow niewidac x sluzacego do zamkniecia okienka
    sala miodow, wiosenny park, boisko treningowe
    trzeba znalezc inny obiekt na ktorym jest x zeby zamknac okienko
    czyszczenie ciasteczek flasha zmiana przegladarki nie pomagaja
    jezeli ktos wie jak to zrobic zeby bylo widzoczne proszem o odpowiedz
    dziekujem
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: niewidac x.jpg, 
wyświetleń: 21, 
rozmiar: 23.6 KB, 
ID: 3245.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: niewidac x 2.jpg, 
wyświetleń: 15, 
rozmiar: 23.9 KB, 
ID: 3246.   Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: niewidac x 3.jpg, 
wyświetleń: 11, 
rozmiar: 24.0 KB, 
ID: 3247.  

  2. #2
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    370
    Serwer
    Czarci Gaj
    Spróbuje zminimalizować pasek znajomych, u mnie pomogło

  3. #3
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    120
    Serwer
    Czarci Gaj
    po zamknieciu paska znajjomych normalnie pokazuje x do zamkniecia po otwarciu budynku po rozwinieciu paska tez jest ok
    ale przy kolejnym otwarciu przy widocznym pasku znajomych zas to samo
    przesuniecie okienka nizej tez niepomaga

  4. #4
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    120
    Serwer
    Czarci Gaj
    narazie dostalem odpowiedz od suportu o rozdzielczosc i czy jakies powiekszenia ekranowe uzywalem
    o ciasteczkach itp napisalem im na poczatku wiadomosci zeby juz zaoszczedzic pisania ze mam to zrobic

  5. #5
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    120
    Serwer
    Czarci Gaj
    myslalem ze nienapisza o ciasteczkach przegladarce flash playera skoro im o tym napisalem na wstepie a jednak napisali nawet instrukcje pprzyslali pomalu zaczynamy w kolko sie krecic
    zostalo jeszcze wyczyszczenie pamieci dns tego niezrobilem jeszcze zaraz sprawdze skoro juz o tym napisali

  6. #6
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    28.05.2013
    Posty
    277
    Serwer
    Nowy Świat
    wkurzająca sprawa, np. aby zamknąć park wiosenny trzeba wydłubywać krzyżyk spod listwy na górze, nawet przy pełnym ekranie i bez listy znajomych go nie widać

    czyszczenie biurka, lodówki, ciasteczek itp. nic nie daje - oni muszą to naprawić

  7. #7
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    120
    Serwer
    Czarci Gaj
    zgadza sie podczas ktorejs konserwy moze naprawia to i inne bledy wprowadza
    umnie napisali tez zeby na tryb pelno ekranowy przejsc ale nic to nie daje

  8. #8
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    120
    Serwer
    Czarci Gaj
    znaczek x pojawia sie dopiero po odpaleniu gry wcisnieciu CTRL i zmiejszeniu rozdzielczosci przewijajac rolka myszki umnie przy -80 dopiero na gorze jak otworze ktorys z tych budynkow pojawia sie znak x takie rozwiazanie dostalem od suportu
    po powrocie do normalnej rozdzielczosci wszystko wracza do poprzedniego stanu czyli niewidac x
    przesuniecie okienak na srodek przy tej rozdzielczosci tez dziala tylko na chwile i spowrotem wraca do stanu poprzedniego
    przy pomiejszonej rozdzielczosci wszystkie budynki i napisy sa znieksztalcone
    mam nadzieje ze w koncu to naprawia i bedzie mozna grac na normalnej rozdzielczosci tak jak przed konserwacja

  9. #9
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    120
    Serwer
    Czarci Gaj
    po tym tescie zmiejszajacym rozdzielczosc w grze okazuje sie ze przyczyna tych utrudnien jest rozdzielczosc jaka mam ustawiona
    pozostaje albo zmiana rozdzielczosci albo zabawa CTRL i myszka
    niema tez gwarancji ze dzialanie tej funkcji zostanie kiedys usprawnione systemowo
    coraz to nowe komputery sa sprzedawane z coraz to wiekszymi rozdzielczosciami domyslnymi
    niechcialem wklejac odpowiedzi suportu zeby zas niezostala usunieta przez modow dlatego napisalem to co napisali wlasnymi slowami
    szkoda ze przed konserwacja przy ustawieniach jakie mam na komputerze wszystko dzilalo normalnie
    po ktorejs konserwacji okaze sie ze musze wymienic komputer zeby grac w ta gre chociaz przed konserwacja bedzie wszystko ok
    skonczyly sie pomysly niemoga naprawic do stanu sprzed konserwacji to stwierdzili ze mam zla rozdzielczosc ustawiona szkoda ze na takiej zlej rozdzielczosci juz od dawna gram i bylo ok moze na stronie glownej zaczna podawac wymagania minimalne jakie powinien spelniac komputer zeby gra dzialala

Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.