Strona 6 z 20 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 194

Wątek: problem w wyprawie wielka bitwa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam, ten sam problem, brak przedmiotu po zniszczeniu obozu jakim jest Zestaw do budowy mostów. Dynamit mam w gwieździe i czekam jak gracze wyżej ;/

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    umnie anulowalem przygode teraz zobacze czy to co napisali na poczte zebym wyslal im zrzuty ekranu i anulowal aktualna przygode i dostane nowa przygode to byla tylko odpowiedz udzielona zeby zbyc gracza czy zrobia to co napisali o ciasteczkach itp napisalem im wczesniej ze to juz zrobilem dlatego takiej odpowiedzi juz niewysylali

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Przyłączam się - mam ten sam problem. Odpaliłam dzisiaj Wielką Bitwę. Miałam rano dynamit, ale jak weszłam na mapę przygody po dynamicie śladu nie było. Relogi nie pomogły. Przecież go nie zjadłam.
    Ubiłam pierwsze 4 obozy. Wróciłam na mapę żeby zrobić zestaw do budowy mostów, a nie mam mocnych narzędzi. Przecież nie wystrugam. I na tym koniec, utknęłam. Napisałam do suportu, ale przecież weekend, czyli do poniedziałku mam tak tkwić? Premium leci.
    Anulować samowolnie i liczyć na łaskawość suportu?
    A i jak anuluję to stracę 20% PD za wykonanie bo mam włączony wywiad bojowy.
    Ostatnio edytowane przez Margherita ; 24.11.2018 o 16:08

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dokładnie to samo. Dynamit przy odpaleniu przygody był. Czyli mam napisać i czekać - a ciekawe jak PD bo też wywiad włączyłam. No i wojsko z pierwszych ataków stracone.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    umnie na przygodzie oprucz premi utrudniajacej gleboki snieg mam jeszcze przeszywajace zimno przynajmiej powino byc aktywne ale obydwie niedzialaja
    ciekawi mnie czy na nowej bedzie ta 2 premia dzialac szkoda tracic okolo270rudy obsydianu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo,ale najwazniejsze jest zebyscie kupowali jak najwiecej klejnocikow )
    Moze wtedy zatrudnia jakiegos ogarnietego programiste.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    No mieli nic nie robić a chyba coś zrobili wszystko działało do czasu komunikatu o tych problemach w klanie teraz mam odpalone górski labirynt i jak chce wejść to pisz ze obszar serwera uszkodzony ehh szkoda gadać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja swoją Wielką Bitwę anulowałem szkoda premii i czasu na czekanie.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tlumaczenie na głownej jak dziecka w przedszkolu .. szkoda słów - faktycznie lepiej nie ruszajcie juz nic bo do reszty popsujecie to co jeszcze czasem dziala.
    Skoro wiedzą gdzie tkwie problem to można by działać, ale jesli to tylko przypuszczenia to jeszcze gorzej może być niż jest

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ja wczoraj również odpaliłam Wielką Bitwę i oczywiscie brak dynamitu i nie wpadł przedmiot do naprawy mostu. Oczywiscie czekałam do dziś ale nic się nie zmieniło, anulowałam przygodę((((((((

Strona 6 z 20 PierwszyPierwszy ... 4 5 6 7 8 16 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów