Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 21 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 208

Wątek: problem w wyprawie wielka bitwa

  1. #1
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    196
    Serwer
    Czarci Gaj

    problem w wyprawie wielka bitwa

    mam nastepujacy problem odpalilem po konserwie przygode
    brak zadania w ktorym mozna zdobyc czesc do wyprodukowania premi zestaw do budowy mostu
    po rozwaleniu sektora pusto
    kolejny blad brak dynamitu z poprzedniej przygody
    nastepny brakutrudniajacych premi gleboki snieg i przeszywajace zimno
    fajnie bylo by jakby jakis bb zajaol sie tym lub ktos inny kto moze usunac ten problem
    fajnie bylo by tez jakby podczas kolejnych konserwacji naprawiano bledy a nie 1 bledy naperawiano a wprowadzano kolejne

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    28.04.2012
    Posty
    4
    Serwer
    Kolonia
    U mnie premie działają. Ale nie ma dynamitu z poprzedniej przygody oraz nie ma "mocnych narzędzi" do zrobienia premii "zestaw do budowy mostów".

  3. #3
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    23.06.2012
    Posty
    3
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mam dokładnie taki sam błąd, brak zadań, brak możliwości produkcji premi, brak dynamitu

  4. #4
    Początkujący Odkrywca
    Dołączył
    22.03.2012
    Posty
    398
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czyli tradycja podtrzymana, jeden bład niby usnięty ale dwa nowe w to miejsce.

  5. #5
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    196
    Serwer
    Czarci Gaj
    w sumie 3 bledy za 1 niby naprawiony

  6. #6
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    01.03.2012
    Posty
    25
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ten sam PROBLEM, bo to jest PROBLEM jak ktoś zaczął przygodę, której nie da się przecież od tak anulować. BB, ja rozumiem błędy, ale bez przesady... do ROBOTY i naprawiać mi to migusiem

  7. #7
    Osadnik
    Dołączył
    17.03.2012
    Posty
    196
    Serwer
    Czarci Gaj
    juz 1 gracz dostal odpowiedz standardowa oczywiscie nic to niedalo
    wyczyscic ciasteczka ,flasha zmienic przegladarke
    ciekawi mnie czy kolejne bedzie proba z innego komputera a poznie wymienic komputer juz raz mialem taka odpowiedz na inny problem wtedy na czat gry ja wkleilem i mod szybko sie pojawil zeby zareagowac tylko ostrzezeniem sie skonczylo widocznie braklo bananow

  8. #8
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    05.06.2012
    Posty
    22
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dołączam się do tej listy - cały dół rozwaliłem, wszystkie obozy pokonane i brak mocnych narzędzi

  9. #9
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    03.03.2012
    Posty
    13
    Serwer
    Nowy Świat
    ten sam problem, i widze ciezko na skrzynke wyslac mocne narzedzia w celu kontynuacji wyprawy a pozniej problem rozwiazac, 0 myslenia

  10. #10
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    29.08.2012
    Posty
    2
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam to samo.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 21 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.