Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 61

Wątek: Pare bledow po aktualizacji

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tylko kiedy ta konserwa ? za miesiąc co
    I czy wszystkie błędy naprawicie, włącznie z błędnym naliczeniem czasu w koszarach czy też nowe dojda

Odkrywca
    Serwer
    Złota Góra
    dojda nwe jak zawsze

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    To kiedy konkretnie pojawi się u mnie statek? Mogę prosić o poważne traktowanie, może powinno być ogłoszenie w grze lub przy logowaniu, a nie wszyscy szukają dopytują.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Hej. U mnie statek jest ale okno z zadaniem w lewym górnym rogu ekranu wiec lipa. Pomaga jedynie zalogowanie się przez Iexplorera (bez komentarza). W magazynie do stworzenia same mikstury (jedna partia już poszła) a teraz statek wymaga jakiegoś plecaka )) Cudownie Czy ktoś ma podobnie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    U mnie również brak zadań tygodniowych nie mogę ich otworzyć
    I nie przypłynął żaden statek
    Ponadto mam pytanie w Laboratorium produkuję monety gwiezdne za które u Kupca można kupić 100 szt klejnotów - dlaczego )a nigdzie nie ma o tym wzmianki) można kupić je tylko raz na tydzień - zainwestowałem dużo by kupić i mieć dwa Laboratoria przy przyspieszyć produkcję a tu taki numer !!!???

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tu wychodzi twoja niewiedza odnośnie gry, klejnoty od momentu ich wprowadzenia za gwiezdne były możliwe do kupienia raz na 7d. Tak samo masz z 1dniowym premium.

Wszystkie produkty za gwiezdne monety są limitowane czasowo.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Pięknie co chwile konserwy.... czy wy nie potraficie zrobić raz a porządnie ?????

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    A jak się najedzie myszką na koszary elitarne, na których jest np. skunks, to nie widać ile jeszcze czasu będzie działać premia. Trzeba wejść w koszary. A na zwykłych widać. Nawet taki drobiazg się popsuł.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    w tygodniowym wyzwaniu o nazwie budowa miasta mam zadanie:niech twoj specjalista ukonczy zadanie poszukiwanie przygod b. dlugie 4 razy. Wysłałem czterech odkrywców czekałem 20 h az wroca wrocili a zadania nie zaliczyło i dlaczego to tak ?

a jednak zaliczyło tylko pasek sie nie przesunal i koloru nie zmienilo ale fajka do zaliczenia sie pojawiła ...
    Ostatnio edytowane przez Cysiek85 ; 22.11.2018 o 16:48 Powód: zmiany

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po poprawce mam zablokowany czat - pisze 'zostanie odblokowane na 5 poziomie' ban jakiś czy do suportu pisać?

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów