Tylko kiedy ta konserwa ? za miesiąc co
I czy wszystkie błędy naprawicie, włącznie z błędnym naliczeniem czasu w koszarach czy też nowe dojda![]()
Tylko kiedy ta konserwa ? za miesiąc co
I czy wszystkie błędy naprawicie, włącznie z błędnym naliczeniem czasu w koszarach czy też nowe dojda![]()
dojda nwe jak zawsze
To kiedy konkretnie pojawi się u mnie statek? Mogę prosić o poważne traktowanie, może powinno być ogłoszenie w grze lub przy logowaniu, a nie wszyscy szukają dopytują.
Hej. U mnie statek jest ale okno z zadaniem w lewym górnym rogu ekranu wiec lipa. Pomaga jedynie zalogowanie się przez Iexplorera (bez komentarza). W magazynie do stworzenia same mikstury (jedna partia już poszła) a teraz statek wymaga jakiegoś plecaka)) Cudownie
Czy ktoś ma podobnie?
U mnie również brak zadań tygodniowych nie mogę ich otworzyć
I nie przypłynął żaden statek
Ponadto mam pytanie w Laboratorium produkuję monety gwiezdne za które u Kupca można kupić 100 szt klejnotów - dlaczego )a nigdzie nie ma o tym wzmianki) można kupić je tylko raz na tydzień - zainwestowałem dużo by kupić i mieć dwa Laboratoria przy przyspieszyć produkcję a tu taki numer !!!???
Tu wychodzi twoja niewiedza odnośnie gry, klejnoty od momentu ich wprowadzenia za gwiezdne były możliwe do kupienia raz na 7d. Tak samo masz z 1dniowym premium.
Wszystkie produkty za gwiezdne monety są limitowane czasowo.
Pięknie co chwile konserwy.... czy wy nie potraficie zrobić raz a porządnie ?????
A jak się najedzie myszką na koszary elitarne, na których jest np. skunks, to nie widać ile jeszcze czasu będzie działać premia. Trzeba wejść w koszary. A na zwykłych widać. Nawet taki drobiazg się popsuł.
w tygodniowym wyzwaniu o nazwie budowa miasta mam zadanie:niech twoj specjalista ukonczy zadanie poszukiwanie przygod b. dlugie 4 razy. Wysłałem czterech odkrywców czekałem 20 h az wroca wrocili a zadania nie zaliczyło i dlaczego to tak ?
a jednak zaliczyło tylko pasek sie nie przesunal i koloru nie zmienilo ale fajka do zaliczenia sie pojawiła ...
Ostatnio edytowane przez Cysiek85 ; 22.11.2018 o 16:48 Powód: zmiany
Po poprawce mam zablokowany czat - pisze 'zostanie odblokowane na 5 poziomie' ban jakiś czy do suportu pisać?