Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Badziewna Stanica Wywiadowców

  1. #31
    Odkrywca Awatar kinia19910
    Dołączył
    10.04.2012
    Posty
    899
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez jaceks2005 Zobacz posta
    Czy premia ze Stanicy działa tez na minimisje jak np. zaproszenie na ślub?
    Nie, premia ze stanicy działa tylko na jednostki, które zostaną zabite przez Twoje wojsko, czyli nie działa na obozy blokowane, pomijane, zabite strzałkami...
    Nie działa na mini-zadania, bo tam wojsk nie używasz.

  2. #32
    Odkrywca
    Dołączył
    04.03.2012
    Posty
    988
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Prawdę gada kinia.
    Jacek zaproszenie na ślub nie jest minimisją, tylko zadaniem.
    Ostatnio edytowane przez krotos666 ; 11.01.2019 o 17:29

  3. #33
    Osadnik
    Dołączył
    08.06.2012
    Posty
    165
    Serwer
    Kolonia
    stanica działa całkiem fajnie, w 2 h da sie zrobic 2 drwale i rozpoczac trzeciego - trzeba robic bez blokow i jest niezly exp

  4. #34
    Początkujący Osadnik Awatar stachu_stach13
    Dołączył
    14.05.2014
    Posty
    9
    Serwer
    Złota Góra
    na jakiej zasadzie ma niby dzilac ta nowa opcja -1 godz ??? kto cos wie na ten temat ?

  5. #35
    Początkujący Generał Awatar sparkz
    Dołączył
    20.01.2012
    Posty
    3,280
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez stachu_stach13 Zobacz posta
    na jakiej zasadzie ma niby dzilac ta nowa opcja -1 godz ??? kto cos wie na ten temat ?
    Wygoda. Mozesz odpalic buffa w okolicy godziny o ktorej go ostatnio odpalales, a nie tylko dokladnie po.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

  6. #36
    Początkujący Osadnik Awatar stachu_stach13
    Dołączył
    14.05.2014
    Posty
    9
    Serwer
    Złota Góra
    Czas odnowienia Sali Miodów i Stanicy Wywiadowców został skrócony o jedną godzinę, aby poprawić ogólny czas gdy budynki są używany regularnie.
    wiec sie pytam jak to dziala ? na jednej stanicy czy kilku bo to kolejna jakas bzdura xD

  7. #37
    Generał Awatar set2g
    Dołączył
    25.02.2012
    Posty
    4,238
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bzdurą jest to że piszą o tym teraz.
    Pierwotnie stanica miała czas odnawiania 48h, ale chyba już w momencie jej wprowadzania albo krótko po ten czas został zredukowany o 1h. Dzieki temu nie musisz czekać co do sekundy 48h, żeby ją uruchomić ponownie, tylko masz buffor 1h. Dzięki temu bez problemu można uruchamiać ja zawsze w miare o tej samej porze.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 2 3 4

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.