Zobacz wyniki ankiety: Ujawniać nazwy generałów graczy ?

Głosujących
15. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

4 26.67%
  • Nie

9 60.00%
  • Wszystko mi jedno

2 13.33%
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Nazwy generałów innych graczy

Osadnik Awatar Unangwata
    Serwer
    Czarci Gaj

Nazwy generałów innych graczy

Nazwy generałów innych graczy w przygodach by dodało trochę smaczku, moglibyśmy docenić pomysłowość naszych znajomych.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie ma możliwości, bo PEGI - temat do zamknięcia.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czy ja wiem czy do zamknięcia. Są sposoby radzenia sobie z niepożądaną treścią.
    Mi się podoba.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wszystko mi jedno.
    Raz nazwy zobaczysz - fajnie, drugi raz - to samo, te same nazwy, a później nie będziesz z wracać na to uwagi...

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Larxand Zobacz posta
    Czy ja wiem czy do zamknięcia. Są sposoby radzenia sobie z niepożądaną treścią.
    Mi się podoba.
    Zawsze można przemycać.. np. k..u..r.. itd.
    zamiast kropek np.: ; ' ] itp ilość nieograniczona, nie sądzę żeby sobie z tym poradzono, popatrz na FB, tam tez walczą z treścią niepożądaną.

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Jurek12345 Zobacz posta
    Zawsze można przemycać.. np. k..u..r.. itd.
    zamiast kropek np.: ; ' ] itp ilość nieograniczona, nie sądzę żeby sobie z tym poradzono, popatrz na FB, tam tez walczą z treścią niepożądaną.
    No jest to jakieś wyzwanie, ale można ograniczyć nazwy do cyfr i liter alfabetu albo/i w prosty sposób sprawdzić czy w nazwie nie ma zaszyfrowanych takich kwiatków. Ewentualnie odsiewać przez raportowanie, ewentualnie odsiewać ze znajomych - no bo jeśli PEGI7 to zakładam, że rodzice sprawdzają :P

Community Manager Awatar BB_Penelopa
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

Poproszę autora o szerszy opis pomysłu i doprecyzowanie, czego ma dotyczyć pomysł.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa

Osadnik Awatar Unangwata
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_Penelopa Zobacz posta
    Witam,

Poproszę autora o szerszy opis pomysłu i doprecyzowanie, czego ma dotyczyć pomysł.

Pozdrawiam,
    BB_Penelopa
    Mam na myśli, że aktualnie gdy robimy przygody z innymi graczami widzimy tylko ich nazwę, a nie widzimy nazwy generała. Fajnie by było widzieć nazwy generałów innycg graczy w przygodach.

konkur4
    Cytat Zamieszczone przez Unangwata Zobacz posta
    Mam na myśli, że aktualnie gdy robimy przygody z innymi graczami widzimy tylko ich nazwę, a nie widzimy nazwy generała. Fajnie by było widzieć nazwy generałów innycg graczy w przygodach.
    A fajnie by było dostać bana za to, że komuś nie podobają się Twoje nazwy generałów? Obecny stan polega na tym, że to gracz ma mieć łatwiej, nazywając jakoś swojego generała, żeby wyróżniał się od pozostałych tego samego typu. To, że coś wydaje Ci się "fajne" nie oznacza, że stanie się użyteczne, lub nie przysporzy jakiś większych problemów. Kolejny pomysł natchniony tendencją "bo mi się podoba", "bo mi się nie chce", "bo za dużo klikania", weź czasem pomyśl też globalnie, nie tylko przez pryzmat swoich własnych potrzeb.

Osadnik Awatar Unangwata
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez konkur4 Zobacz posta
    A fajnie by było dostać bana za to, że komuś nie podobają się Twoje nazwy generałów? Obecny stan polega na tym, że to gracz ma mieć łatwiej, nazywając jakoś swojego generała, żeby wyróżniał się od pozostałych tego samego typu. To, że coś wydaje Ci się "fajne" nie oznacza, że stanie się użyteczne, lub nie przysporzy jakiś większych problemów. Kolejny pomysł natchniony tendencją "bo mi się podoba", "bo mi się nie chce", "bo za dużo klikania", weź czasem pomyśl też globalnie, nie tylko przez pryzmat swoich własnych potrzeb.
    Sam podajesz rozwiązanie do twojego problemu. Jak ktoś używa zbereźnych nazw to dostanie bana. A jak się komuś nie podoba twój generał, który ma kulturalną nazwę to ci nic nie grozi.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów