Marzenka87 wszystko zasadza się na tym, że mamy najwidoczniej inny styl gry. Ja nie premiuję wszystkiego na wyspie, nie wymieniam kilkuset steków bo na co mi " milion pińcet" surowców w gwieździe? Spora część budynków idzie u mnie bezpremiowo np młyny, piekarnie, leśnicy itp. Zawsze mam gdzie wrzucić premie i dla mnie jest to chwila moment, tym bardziej że zadań nie robię ciurkiem i zawsze premie zdążą mi się skończy (tym bardziej że trwają 48 a nie 72 godz). Jak słusznie kolega wyżej napisał, że znalezienie chętnego na wymiany nie zawsze musi byś proste i szybkie. Nie zapominajmy również o innych zadaniach np. Annoholicy z Excelciora, gdzie trzeba komuś wrzucić 50 premii (fakt, że sami decydujemy jakich długich- ale zawsze to ograniczenie dostępności punktów do podpalenia), Mogłabym zaakceptować ewentualnie możliwość wyboru- albo sobie, albo komuś- choć raczej niechętnie. Odpowiada mi akurat bardziej ten obecny system.
Fajnie Marzenka, że masz pomysły i o nich piszesz, ale udostępniając je na forum publicznym musisz się liczyć z tym, że nie zawsze i nie wszystkim będą się one podobać![]()