Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Problem z ladowaniem pliku

  1. #1
    Osadnik
    Dołączył
    28.06.2012
    Posty
    46
    Serwer
    Nowy Świat

    Problem z ladowaniem pliku

    Czy tylko ja mam dzisiaj taki problem?
    Jak wchodze na przygode to mam bledy:
    "File loading failed. Please check your network connection, clean your browser cache or try again later".

    Zrobilem wszystkie te rzeczy o ktoreych pisza i nadal mam te same bledy. Nie laduja mi sie ikonki niektorych obozow wroga.

    Probowalem na kilku roznych przegladarkach na dwoch roznych kompach i to samo jest.

  2. #2
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    12.08.2014
    Posty
    5
    Serwer
    Słoneczny Gród

    Okienko z błędem aplikacji

    Co jakiś czas, przy wysyłaniu jednostek na misję, wyskakuje mi takie okienko:
    Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Screenshot from 2018-09-28 10-53-00.jpg, 
wyświetleń: 70, 
rozmiar: 25.3 KB, 
ID: 3225.
    Treść zawsze jest taka sama, nie potrafię stwierdzić, czy dotyczy to tego samego generała. Generał znajduje się na wyspie (nie w gwiazdce). Problem pojawił po aktualizacji jakieś 3 tygodnie temu. Wystarczy zamknąć okienko, by grać dalej. Problem nie jest upierdliwy, ale zawsze to błąd, więc zgłaszam

    System operacyjny: Linux
    Dystrybucja: Ubuntu Bionic
    Wersja przeglądarki: chrome 68.0.3440.106-0ubuntu0.18.04.1 amd64
    Wersja flash: 30.0.0.154ubuntu0.18.04.1 amd64

    P.S. Wyczerniłem dane, które mogą sugerować liczbę graczy czy sposób identyfikacji serwerów gry.

  3. #3
    Osadnik
    Dołączył
    28.06.2015
    Posty
    219
    Serwer
    Kolonia
    Ten komunikat informuje, że masz GodMode


  4. #4
    Odkrywca
    Dołączył
    31.05.2012
    Posty
    1,165
    Serwer
    Nowa Ziemia

    Bug

    Taka sytuacja po kliknięciu generała w Drwalu:
    Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: Bug.jpg, 
wyświetleń: 191, 
rozmiar: 18.4 KB, 
ID: 3226.

    29.09.2018, 11:50 CET
    Chrome 69.0.3497.100 (Oficjalna wersja) (64-bitowa)

  5. #5
    Odkrywca Awatar kinia19910
    Dołączył
    10.04.2012
    Posty
    916
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tez to mam... i tez na drwalu
    Ostatnio edytowane przez kinia19910 ; 29.09.2018 o 14:32

  6. #6
    Odkrywca Awatar Jurek12345
    Dołączył
    27.03.2012
    Posty
    982
    Serwer
    Czarci Gaj
    400k players LOL!!

  7. #7
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    15.07.2012
    Posty
    29
    Serwer
    Nowy Świat
    co z logowaniem od 2 dni nie moge prosze o wyjasnienie

  8. #8
    Odkrywca
    Dołączył
    26.03.2012
    Posty
    607
    Serwer
    Słoneczny Gród

    Problem z grą

    Witam.
    Od wczoraj dziwne rzeczy dzieją się z grą, przykład na screenie.

    https://prnt.sc/ux0pnf

  9. #9
    Początkujący Odkrywca Awatar M0rdechaj
    Dołączył
    07.03.2012
    Posty
    270
    Serwer
    Kolonia
    Ja tak mam już ze dwa lata, a w odpowiedzi z supportu była stała śpiewka, wyczyścić ciacha, zatańczyć, pokręcić, itd.
    Problem jest z ładowaniem grafik, nie są to te same, zawsze różnych budynków mi brakuje, w tym tygodniu nie ładowało mi epickich składów.
    Nie wiem gdzie leży dokładnie problem, ale mi pomaga, jak pozbieram wszystkie kolekcje, wyłączę przeglądarkę na minutkę, ponownie wchodzę do gry to już wszystkie grafiki mam załadowane.

  10. #10
    Początkujący Osadnik
    Dołączył
    17.06.2012
    Posty
    4
    Serwer
    Czarci Gaj
    pasek gry ładuje sie do połowy i koniec nie moge sie zalogować 2 dni

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów

Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.