Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Inaoch
Witam!
Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat nadchodzących zmian, opisanych > tutaj <.
Pozdrawiam,
BB_Inaoch
tu cicho... tam cicho... szaro, brudno i ponuro
Ostatnio edytowane przez chocisz ; 11.06.2018 o 21:33
Mam nadzieję, że do tego czasu, BB upora się z błędami w Kampanii i ewencie, w przeciwnym razie czeka nas kilka dni konserw i niezły "shitstorm" :P
Serio 25.06 to porażka sporo osób dorosłych gra mają urlopy od 30.06 dzieciaki wyjeżdżają na kolonie, obozy i na pewno nie będą siedzieć przed kompem (tak jak ja) i trzepać setki przygód by kupić co najpotrzebniejsze wole pooglądać zachód słońca nad morzem pospacerować brzegiem niż bujać się z przygodami. Ilość piłek jeszcze większe dno brak możliwości kupienia wszystkiego. Gdyby ruszył od 19.06 no to jeszcze ale nie od 25.06. Myślę że znajdą się inni gracze którzy również odpuszczą sobie event ze względu na date rozpoczęcia. A kampania mnie jak na razie nie interesuje wole zabawić się w event ale data mi to uniemożliwia
Ostatnio edytowane przez Malybialymis ; 11.06.2018 o 21:40
yyy szkoda ze nie 14
nie wyrobili się z czasem i proforma dołożyli tydzień na ewentualne konserwy
Kampanie górski klan powinno wprowadzić się po Evencie. Teraz wszyscy gracze oczekują na Event, który powinien ruszyć tak jak Mistrzostwa Świata w piłkę. Jak nie to równie dobrze można wydarzenie letnie robić we wrześniu bo jeszcze lato trwa.
Niech ktoś zrobi głosowanie zobaczymy co z niego wyniknie.
dobrze ze drogi wroca bo moi osadnicy nie wiedzieli jak dojsc do magazynow prowiatnu
Zapraszam do głosowania na temat rozpoczęcia eventu letniego Mistrzostwa Świata 2018
forum.thesettlersonline.pl/threads/45434-Głosowanie-nad-rozpoczęciem-eventu-letniego
Zamknąłem to głosowanie, ponieważ data rozpoczęcia wydarzenia została już ogłoszona i raczej nie przewidujemy możliwości jej zmiany wskutek sondażu stworzonego graczy. Wynika to z harmonogramów organizacji naszej pracy, które uniemożliwiają nam szybszy start eventu. Pomysł z ankiety byłby więc raczej nie do zrealizowania i wobec tego ukończyłem ją, aby skupić uwagę graczy na innych sprawach, gdzie Wasz głos rzeczywiście będzie dla nas cenną wskazówka.
Za wszystkie takie oddanego głosy bardzo serdecznie dziękuję!