Kod ten także nie działa chcąc się skontaktować przez formularz z pomocą techniczną.
Ciekawe ile osób nie może przez to się zalogować ani nie może zgłosić tego problemu bo kodu brak?
Ostatnio edytowane przez Laskokak ; 11.04.2018 o 12:26
Jeżeli pojawi się okno CAPTCHA, należy zaczekać około 15 minut i spróbować zalogować się ponownie.
(W przypadku gdy znacie poprawne dane do logowania).
Jeżeli nie pamiętacie danych do logowania, proszę o zmianę hasła, a wtedy CAPTCHA nie pojawi się ponownie.
Dziś miałem bardzo duże problemy z zalogowaniem się, pojawiało się okno captcha choć miałem na pewno dobrze ustawione hasło i maila. Udało się gdy poprosiłem o zmianę hasła, ale na link z ubisoft czekałem ze 20 minut. Po zmianie hasła i tak jeszcze przez kilka minut nie mogłem się zalogować.
Dziś miałem bardzo duże problemy z zalogowaniem się, pojawiało się okno captcha choć miałem na pewno dobrze ustawione hasło i maila. Udało się gdy poprosiłem o zmianę hasła, ale na link z ubisoft czekałem ze 20 minut. Po zmianie hasła i tak jeszcze przez kilka minut nie mogłem się zalogować.
Witaj!
Dobrze zrobiłeś należy:
Zresetować hasło poprzez opcję: "Nie pamiętasz hasła?" na stronie głównej.
Użyć innej przeglądarki do pierwszego logowania po zmianie hasła (jeśli chcesz użyć tego samego, odczekaj co najmniej 20 minut, zanim ponownie się zalogujesz.
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych.
Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.